Νίκος Παππάς για Κασσελάκη: Τίποτε δεν έγινε τυχαία, υπήρξε πολιτική συμφωνία

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καθαρή εντολή μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας 25/9 ο βουλευτής του κόμματος, Νίκος Παππάς, για την νίκη του νέου προέδρου, μετά τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με την στήριξή του στον κ. Κασσελάκη ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι «τίποτε δεν έγινε κάτω από το τραπέζι, υπήρξε μια πολιτική συμφωνία».

«Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη, που ξημερώθηκε στις εφορευτικές. Η διαδικασία έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς καθυστερήσεις. Είναι προφανές ότι οι ψήφοι που πήρα πήγαν στον Στέφανο Κασσελάκη, προέκυψε μία πολιτική συμφωνία, δεν έγινε κάτι κάτω από το τραπέζι. Το αποτέλεσμα αποτυπώνει τη δυνατότητα του Στέφανου να κάνει συνδέσεις. Αυτό είναι πολύ καλή κίνηση, θεωρώ ότι είναι ένας συμπεριληπτικός άνθρωπος και θα αξιοποιήσει όλα τα στελέχη του κόμματος. Αναμένουμε τις πρώτες αποφάσεις», είπε μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς ανέφερε πως, «ο Στέφανος έχει μία πολύ καθαρή εντολή για τον μετασχηματισμό σε μία αριστερή προοδευτική παράταξη και κυρίως έχουμε όλοι την περιούσια αυτής της δημοκρατικής διαδικασίας. Δεν θα ήθελα να φανταστώ εάν είχαμε αποφασίσει αλλιώς, στο συνέδριο του περασμένου χρόνου, το τι θα γινόταν. Είμαστε κατά την διακήρυξη μας κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, αυτό είναι μια τεράστια κατάκτηση, και αυτή θα υπηρετήσουμε. Για να γίνει εφαρμοστέο το αριστερό προοδευτικό πρόγραμμα θες πλειοψηφία, αλλιώς είναι μια πολύ ωραία συλλογή ιδεών».

«Δεν θα αξιώσει παραιτήσεις ο κ. Κασσελάκης για να μπει στη Βουλή. Έχει δυνατότητα επικοινωνίας με τον κόσμο που έγινε γνωστό. Θεωρώ ότι μπορεί να περάσει το πρόγραμμα στη νεολαία. Για το ψευδοκράτος απάντησε άρτια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ειπωθήκαν σκληρά πράγματα και πράγματα που θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Να κρατήσουμε το θετικό της μεγάλης συμμετοχής και να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι με αυτή την περιουσία που μας έδωσε ο δημοκρατικός κόσμος και να την αξιοποιήσουμε αυτή τη φορά μ τον καλύτερο δυνατό τρόπο», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων για την εκλογική διαδικασία.

Μπορεί να σταθεί ο κ. Κασσελάκης απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, «και να σταθεί και να τον νικήσει. Έχουμε μάθει αν ανησυχούν ή όχι στην αντίπερα όχθη, είναι προφανές ότι υπάρχει ένα νέο πολιτικό περιβάλλον. Είναι ένα μήνυμα του δημοκρατικού κόσμου ότι θέλει ανανέωση. Δεν είναι κακό να υπάρχουν διαφωνίες. Είναι σημαντικό για την προσωπικότητα του Στέφανου ότι σε κάθε βήμα του με τον σύντροφό του, και δεν σημαίνει με αυτό ότι διεκδίκησε ψήφο βάσει του προσανατολισμού του».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του αύριο στο Caravel

Θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία,...

Listen Up: 100+1 χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τις γιορτές

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια κρύβουν ενίοτε εκπλήξεις, όσον αφορά την...

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρεί και ο Γιώργος Βαρεμένος

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο...

Δραγασάκης: Παραιτήθηκε από την ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει μέλος του κόμματος

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Δραγασάκης από την Κεντρική επιτροπή του...