ΝΔ – Πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Στην εκτίμηση πως το επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα λάβει χώρα στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, θα αποτελέσει «αφετηρία για νέες μάχες, νέες περιόδους και για οικονομική ανάπτυξη για όλους και κοινωνική δικαιοσύνη» προέβη ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στη σημερινή εναρκτήρια συνεδρίαση του οργάνου στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Μετά από δύο χρόνια κρίσεων οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε τα εξής:

«Μόλις ολοκληρώσαμε τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την κορυφαία διαδικασία του κόμματος, διαλόγου του συνεδρίου μας. Ενός συνεδρίου το οποίο συμπίπτει, πλέον, με μια περίοδο που δημιουργείται ένα νέο πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να κινηθούμε και γι’ αυτό ακριβώς συζητήσαμε όλα εκείνα τα ζητήματα τα οποία μας αφορούν τεχνικά και πολιτικά.

Πολιτικά θεωρούμε ότι μετά από 2 χρόνια πολλών κρίσεων που η κυβέρνηση διαχειρίστηκε επιτυχώς, οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις, λογικές, ουσιαστικές και με επιχειρήματα. Και αυτό μας δίνει την ευκαιρία, εμείς, να δώσουμε αυτές τις απαντήσεις στους πολίτες και να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τη διαφορά μας από τις ακραίες φωνές και τις λαϊκίστικες φωνές που δεν δίνουν λύσεις.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία το συνέδριό μας, το οποίο θα αποτελέσει και την αφετηρία για νέες μάχες, νέες περιόδους και για ανάπτυξη και οικονομία στην χώρα για όλους και με κοινωνική δικαιοσύνη».

Στην αρχή μιας μεγάλης πορείας θετικών μεταβολών

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργος Στεργίου, δήλωσε από την πλευρά του τα εξής:

«Το 14ο συνέδριο μας δεν διεξάγεται απλώς στη «μέση μιας κυβερνητικής θητείας».

Πραγματοποιείται στην αρχή μιας μεγάλης πορείας θετικών μεταβολών σε κρίσιμους τομείς που μικραίνουν την απόσταση που μας χωρίζει από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης.

Το κυβερνητικό μας έργο αποδίδει ήδη καρπούς στη βελτίωση του εισοδήματος για κάθε πολίτη, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στη θωράκιση της πατρίδας μας. Αποτελεί συγχρόνως και την αφετηρία για τη φυγή προς τα μπρος.

Την ώρα που η αντιπολίτευση ενδοσκοπεί προσπαθώντας να απαντήσει στα ερωτήματα της δεκαετίας που πέρασε, εμείς στο συνέδριο μας ανοίγουμε τη συζήτηση για τις λύσεις των δεκαετιών που έρχονται».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και συζητήθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τα οργανωτικά, πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά του επικείμενου συνεδρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Τελικά στο Μάτι δεν έφταιγε κανείς…

Στις 23 Ιουλίου ήμουν στο σπίτι μου στο Μάτι,...

OHE: Απάνθρωπη η εντολή για εκκένωση της Ράφα

Οι εντολές του Ισραήλ για μετεγκατάσταση των Παλαιστινίων από...

Γερμανία: Ο Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη στην ηγεσία του CDU με 89%

O αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη...

Τους Παξούς επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Τους Παξους επισκέφθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασελάκης συνοδευόμενος από τον...

Ράφα: Αντίστροφη μέτρηση για την επέμβαση

Κρίσιμες είναι οι ώρες στο νότιο τμήμα της Λωρίδας...