ΝΔ: Δεν θα μπούμε σε λογική συμψηφισμού – Ο κ. Τέλογλου να καταθέσει τα στοιχεία στον εισαγγελέα

Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού με τον κ. Τέλλογλου τονίζει η ΝΔ μετά την τρίωρη κατάθεση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τις δηλώσεις του δημοσιογράφου για τις υποκλοπές.

Καμία λογική συμψηφισμού

Όπως αναφέρει η ΝΔ «ο κ. Τέλλογλου σήμερα επανέλαβε τα περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ. Μητσοτάκη, όπως και άλλων τηλεφώνων, το 2017-2018. Ακριβώς το ίδιο ανέφερε και σε ανάρτησή του προ ημερών. Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Ο κ. Τέλλογλου σήμερα επανέλαβε τα περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ. Μητσοτάκη, όπως και άλλων τηλεφώνων, το 2017-2018. Ακριβώς το ίδιο ανέφερε και σε ανάρτησή του προ ημερών. Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα.

»Εμεις δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού. Η κυβέρνηση όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει αποφασιστικά και θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα διασφαλίζοντας την ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια του τόπου και των πολιτών και την προστασία των θεμελιωδών αρχών που προστατεύουν την ιδωτική σφαίρα και το απόρρητο των επικοινωνιών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Ολυμπιακός – Ρεάλ 71-77: Τον πλήγωσαν τα χαμένα τρίποντα και ο Μούσα

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια τη σχεδόν άτρωτη Ρεάλ Μαδρίτης,...

Παντελής Βούλγαρης: Η Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών τίμησε τον βραβευμένο Έλληνα

«Δημιουργοί σαν τον Παντελή Βούλγαρη, δεν ήταν μόνο σκηνοθέτες,...

Αγώνας αντοχής ύστερα από 650 ημέρες πολέμου

Καθώς ο πόλεμος της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας μαίνεται...

Εφές – Παναθηναϊκός 71-68: Μέσα από τα χέρια του

Ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» μετά το 15′, αλλά στο τέλος ηττήθηκε...