Μητσοτάκης από τα Χανιά: «Κανένας εφησυχασμός – Οι κάλπες είναι άδειες»

«Θέλω να ξέρετε ότι την επόμενη μέρα στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν σύμμαχο για όλα σας τα αιτήματα, για όλα τα ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία», υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να τον συναντήσουν στις Βρύσες Αποκορώνου, στα Χανιά.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Κρήτη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, επισκέφθηκε περιοχές των Χανίων, όπου συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με τις παραδοσιακές κρητικές μαντινάδες.

«Πράσινη Κρήτη περιβαλλοντικά, γιατί είναι γαλάζια»

«Θα συμπορευτούμε μαζί σε αυτό τον δρόμο της ανάπτυξης, σε αυτό τον δρόμο της κοινωνικής συνοχής, σε αυτό τον δρόμο της κοινωνικής δικαιοσύνης. Του οράματος το οποίο έχω για μία Κρήτη, η οποία θα είναι πράσινη – πράσινη περιβαλλοντικά, γιατί είναι γαλάζια, μην μπλεκόμαστε», αστειεύθηκε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Για μία Κρήτη, η οποία πραγματικά θα είναι πρωταγωνίστρια», σημείωσε.

«Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός, το λέω παντού το επαναλαμβάνω και σε εσάς», προειδοποίησε ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης, στις 25 Ιουνίου.

«Όλα ξεκινάνε από την αρχή, έχουμε τον αέρα στα πανιά μας»

«Εδώ δεν είναι σκορ πρώτου αγώνα, το οποίο το κρατάμε για τη ρεβάνς. Εδώ ξεκινάνε όλα από την αρχή. Οι κάλπες είναι άδειες, πρέπει να ξαναγεμίσουν. Δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός. Δεν θέλω να ακούω κουβέντα ότι ‘έχουμε κερδίσει σίγουρα, άρα πάμε για άλλα’.

»Θα πρέπει να επαναβεβαιώσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Έχουμε τον αέρα στα πανιά μας, έχουμε το ρεύμα μαζί μας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγκέντρωση πολιτών στο Καστέλι Κισσάμου.

«Αυτό μας υποχρεώνει όμως, όχι να είμαστε αλαζόνες και να προεξοφλούμε το αποτέλεσμα, το αντίθετο. Να είμαστε ακόμα πιο ταπεινοί και να έχουμε την αίσθηση της μεγάλης ευθύνης που εναποθέτει στις πλάτες μας ο ελληνικός λαός, ο κρητικός λαός», ανέφερε

Και ειδικά εδώ, «προσέθεσε», «να ξέρετε, στα Χανιά μας, αυτή την ευθύνη την αισθάνομαι προσωπικά ακόμα πιο έντονα».

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Πλατανιά, όπου περπάτησε στον εμπορικό δρόμο και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες, που τον υποδέχθηκαν με κεράσματα και μαντινάδες, αλλά και με τουρίστες.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

«Προσπαθούν για κοινό βηματισμό χωρίς να θίξουν τις σοβαρές διαφορές»

«Μετά την εύκολη νίκη στις πρόσφατες εκλογές, ο Ερντογάν...

Τσάι και συμπάθεια στο «Τουρκικό Σπίτι»

«Κατσάδα» Τριντό στη Βουλή του Καναδά: «Απαράδεκτο» να...

Ολοι οι άνθρωποι της προέδρου και ο «άγνωστος Χ»

«Κατσάδα» Τριντό στη Βουλή του Καναδά: «Απαράδεκτο» να...

Ουκρανία: Κατέφθασαν τα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams

Τα αμερικανικής κατασκευής άρματα μάχης  Abrams έχουν φθάσει στην...

…στο παιχνίδι των σκιών

Βορίδης για Κασσελάκη: Είναι το τέλος της Αριστεράς...