ΜέΡΑ25 : Unmute με Ράδιο ΜέΡΑ από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου

Διαδικτυακό ραδιόφωνο φτιάχνει το ΜέΡΑ25 το οποίο θα βγει στον αέρα μεθαύριο Παρασκευή 15 Ιανουαρίου. Φιλοδοξία της πρωτοβουλίας αυτής από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη είναι να διοχετεύει πλατιά σε καθημερινή βάση την πολιτική του και πρωτίστως να απευθυνθεί στον κόσμο που ψήφισε «όχι» στο δημοψήφισμα του 2015.

Φωνή στον κόσμο που φιμώθηκε

Μάλιστα η προώθηση αυτής της πρωτοβουλίας γίνεται με σύνθημα «τέλος στο φίμωμα, με το Ράδιο ΜέΡΑ κάνουμε unmute».

«Η φωνή όλου εκείνου του κόσμου που φιμώθηκε με την συνθηκολόγηση της νύχτας του Δημοψηφίσματος ξαναακούστηκε για πρώτη φορά στη Βουλή τέσσερα χρόνια μετά – με την είσοδο του ΜέΡΑ25 στη Βουλή. Όμως αυτή η φωνή εξακολουθεί να φιμώνεται εκτός Βουλής» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 ενώ για την πρεμιέρα του νέου ραδιοφώνου στις 15 Ιανουαρίου τονίζεται:

«Με σχολιασμό αυτών που λέγονται στη Βουλή, με ρεπορτάζ για τους αγώνες που δίνονται εκτός Βουλής για επιβίωση και αξιοπρέπεια, με συνεντεύξεις και με μουσική, το Ράδιο ΜέΡΑ25 δίνει μικρόφωνο στην υπεύθυνα ανυπάκουη φωνή που το Μνημονιακό Τόξο, σε αγαστή συνεργασία με τρόικα και αρπακτική ολιγαρχία, πασχίζουν να κρατήσουν φιμωμένη».

Φωνή και εκτός Βουλής

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 έχει ως εξής:

«Η φωνή όλου εκείνου του κόσμου που φιμώθηκε με την συνθηκολόγηση της νύχτας του Δημοψηφίσματος ξαναακούστηκε για πρώτη φορά στη Βουλή τέσσερα χρόνια μετά – με την είσοδο του ΜέΡΑ25 στη Βουλή.

Όμως αυτή η φωνή εξακολουθεί να φιμώνεται εκτός Βουλής. Παρουσιάζεται ως απόηχος όχλου που είτε πήγε να καταστρέψει την Ελλάδα (προπαγάνδα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) είτε τελούσε υπό αυταπάτες (προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ).

Αυτή η φωνή όμως δεν μπορεί να φιμώνεται για πάντα. Θα ακουστεί και έξω από τη Βουλή. Πρώτο άκουσμά της αυτή την Παρασκευή, 12 το μεσημέρι, 15η Ιανουαρίου 2021.

Την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί θα μιλούν για την πανδημία στη Βουλή, η Μπούλικα Μιχαλοπούλου θα εγκαινιάζει το Ράδιο ΜέΡΑ στη διεύθυνση radiomera.gr.

Με σχολιασμό αυτών που λέγονται στη Βουλή, με ρεπορτάζ για τους αγώνες που δίνονται εκτός Βουλής για επιβίωση και αξιοπρέπεια, με συνεντεύξεις και με μουσική, το Ράδιο ΜέΡΑ25 δίνει μικρόφωνο στην υπεύθυνα ανυπάκουη φωνή που το Μνημονιακό Τόξο, σε αγαστή συνεργασία με τρόικα και αρπακτική ολιγαρχία, πασχίζουν να κρατήσουν φιμωμένη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα