ΜέΡΑ25: Τρομάξτε κι άλλο – Εκτός από τη «Δήμητρα» έχουμε και τον «Οδυσσέα»

Μετά την «ΔΗΜΗΤΡΑ», το σχέδιο που προβλέπει τη διενέργεια πληρωμών χωρίς τράπεζες αλλά και έξοδο από το ευρώ, το ΜέΡΑ25 συστήνει ακόμα ένα πρόγραμμα, τον «Οδυσσέα», την πρόταση του κόμματος, για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς.

«Τρομάξτε κι άλλο: Έχουμε και τον «Οδυσσέα», το σχέδιο που σώζει και τα σπίτια του κόσμου!» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του.

Και προσθέτει: «Αφού φρόντισε η Κυβερνητική προπαγάνδα να μάθει ο κόσμος -έστω και δια μέσου της ακατάσχετης κινδυνολογίας των συστημικών μέσων- το σχέδιο «Δήμητρα» και το πόσο σπουδαίο είναι και απαραίτητο ένα τέτοιο ψηφιακό εργαλείο, που δείχνει και γιατί το φοβούνται τόσο πολύ οι ολιγάρχες, τα συστημικά, μνημονιακά τους κόμματα και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, καλούμε τους πολίτες να μάθουν και για τον «Οδυσσέα».

»Ο «Οδυσσέας» είναι το σχέδιο που προτείνουμε για να σωθούν πραγματικά τα σπίτια και τα μαγαζιά του κόσμου από τα αρπακτικά ταμεία, τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. Πρόκειται για μια δημόσια εταιρεία διαχείρισης των κόκκινων δανείων που θα αντικαταστήσει τον εγκληματικό «Ηρακλή» της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και θα βάλει φρένο στην πώληση των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά ταμεία και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.

»Ελπίζουμε κι ο «Οδυσσέας» να προκαλέσει τον αντίστοιχο τρόμο που προκάλεσε και η «Δήμητρα» στο εγχώριο πολιτικό, ολιγαρχικό και μιντιακό κατεστημένο. Είναι ένα σχέδιο που πρέπει να εφαρμοστεί κι αυτό χωρίς καμία πρότερη διαπραγμάτευση, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος, η κοινωνία και η οικονομία. Παρόμοια σχέδια έχουν εφαρμοστεί στην Γερμανία για την διαχείριση των κόκκινων δανείων, αλλά στην χώρα μας και στον λαό μας επιβλήθηκαν σχέδια που εξυπηρετούν μόνο την προσοδοφορία των αρπακτικών».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διακρίσεις για τη SKY express

Τον περασμένο Οκτώβριο η SKY express απογειώθηκε με τη...

Ελβετία Σιόν: Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυροβολισμούς

Πυρ κατά πολιτών άνοιξε ένας οπλοφόρος στην ελβετική πόλη...

LIVE: Τα νέα μέτρα για τα γήπεδα και την οπαδική βία

Δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, ανακοινώθηκαν τα νέα...