Με την Σαμπαντέλ στον τελικό ο Ολυμπιακός (9-8)

Η Σαμπαντέλ θα βρεθεί στον δρόμο των κοριτσιών του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση της LEN Euroleague, καθώς οι Ισπανίδες επικράτησαν με σκορ 9-8 της Πάντοβα, και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι στην ελληνική ομάδα.

Το παιχνίδι έγινε θρίλερ στο τέλος, καθώς οι Ισπανίδες έκαναν ένα επιμέρους 5-0 στο τρίτο οκτάλεπτο πιστεύοντας πως όλα τελείωσαν, όμως στην τελευταία περίοδο οι Ιταλίδες απάντησαν με το ίδιο σερί, αλλά ο χρόνος δεν έφτανε και έτσι οι Καταλανές πήραν την πρόκριση όπου θα τεθούν αντιμέτωπες για τρίτη φορά με τον Ολυμπιακό σε τελικό μετά το 2015 και το 2019, έχοντας από μία νίκη η κάθε μία.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η Σαμπαντέλ ήταν η κυρίαρχος του αγώνα, έχοντας συνολικά πέντε δοκάρια, με τις Καταλανές να μην πιστεύουν στην τύχη τους. Το σκορ άνοιξε ο Πάντοβα, όμως οι Ισπανίδες βρήκαν τον τρόπο παρά την ατυχία να κάνουν ανατροπή για το 2-1, όμως οι Ιταλίδες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα για το 2-2.

Το ματς συνέχιζε να είναι κλειστό, με την Πάντοβα να μην κάνει καλές επιθέσεις και να σουτάρει κυρίως στο τέλος του χρόνου επίθεσης. Η Σαμπαντέλ είχε και εκείνη θα θέματά της επιθετικά, όμως είχε και την Φόρκα, η οποία ήταν απολαυστική, αφού αρχικά έκανε το 3-2 και παρά την ισοφάριση των Ιταλίδων σε 3-3, σημείωσε ένα τρομερό γκολ με λόμπα για το 4-3.

Η Σαμπαντέλ δεν είχε όρεξη για… πολλά-πολλά στο τρίτο οκτάλεπτο και με την Φόρκα να συνεχίζει το σκοράρισμα, βρίσκοντας και βοήθειες από τις συμπαίκτριές της, οι Ισπανίδες έκαναν ένα επιμέρους 5-0 και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ 9-3, παίρνοντας ένα τεράστιο προβάδισμα κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Συνάντηση Φραγκογιάννη και Τσαβούσογλου για τη θετική ατζέντα...

Συνάντηση Φραγκογιάννη και Τσαβούσογλου για τη θετική ατζέντα Ελλάδας – Τουρκίας

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου...

Fed: Νέα αύξηση επιτοκίων κατά 25 μ.β.

Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις οικονομικών αναλυτών, η κεντρική τράπεζα των...