Με καθυστέρηση η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Τσίπρα στην Κύπρο

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

Κατά την σύντομη συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες μπροστά στις κάμερες, ο κ. Τσίπρας ευχήθηκε στον κ. Χριστοδουλίδη από καρδιάς κάθε επιτυχία στις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει και τις μεγάλες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά. Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε την ανάγκη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών και στις μεγάλες προκλήσεις που αφορούν, τόσο τα εθνικά θέματα, όσο και την οικονομία και την κοινωνία.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε παρευρεθεί και απηύθυνε ομιλία στην εκδήλωση μνήμης για τον Βάσο Λυσσαρίδη, ενώ είχε σειρά διαδοχικών συναντήσεων με τον υποψήφιο στις τελευταίες εκλογές για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και διπλωμάτη, Ανδρέα Μαυρογιάννη, με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, και τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου. Αργότερα θα παρευρεθεί σε δείπνο που διοργανώνει ο δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Ωστόσο, πριν τη συνάντηση δημιουργήθηκε αναστάτωση στη Λευκωσία καθώς οι δύο άνδρες είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ώρα όμως της συνάντησης τους – όπως προβλεπόταν στο πρόγραμμα – άλλαξε, λόγω ενός σοβαρού προσωπικού κωλύματος του κ. Χριστοδουλίδη. Πρόβλημα για το οποίο ειδοποιήθηκε ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: tovima.gr

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Τελευταία νέα

Πέθανε ο Σπύρος Σημίτης

Πέθανε ο Σπύρος Σημίτης σε ηλικία 88 ετών, αδελφός...

5η και τελευταία: ο Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύεται ξανά

Για ακόμη μια φορά, 5η μέχρι στιγμής στη ζωή...

Γαλλία: Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Η γαλλική Εθνοσυνέλευση καταψήφισε σήμερα το βράδυ οριακά την...