Μαρτίνς: «Είμαστε εδώ για να προκριθούμε – Η Αταλάντα έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια»

Για το γεγονός ότι η Αταλάντα τα πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός: «Για έναν προπονητή δεν είναι ευχάριστο να βλέπει την ομάδα του να έχει πολλά παιχνίδι να κερδίσει εντός έδρας. Η Αταλάντα είναι μια ομάδα που έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία, αλλά και στην Ευρώπη. Δεν μετράει για εμάς τι κάνει εντός έδρας ή εκτός έδρας. Ξερουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Οσο δυνατή και αν είναι, όμως, έχει και αυτή τα αδύνατα σημεία της. Αυτά θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε. Εχουμε μεγάλη επιθυμία και ανυπομονησία να παίξουμε στην Ευρώπη. Περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι με μεγάλη όρεξη. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτό το χρωστάμε στον κόσμο που θα βρεθεί αύριο εδώ και θα είναι μαζί μας, για να μας στηρίξει».

Για το θα ζητούσε από το αυριανό παιχνίδι: «Τη νίκη. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά έχουμε έρθει εδώ για να προκριθούμε. Αυτό νιώθουμε και γι’ αυτό έχουμε έρθει».

Για την κατάργηση του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ και εάν αλλάζει τα σχέδια του Ολυμπιακού: «Όχι, δεν αλλάζει τα σχέδιά μας. Ο νέος κανονισμός είναι δίκαιος. Ευνοούνται οι καλές ομάδες, αυτές που παίζουν καλύτερα. Νομίζω ότι είναι πολύ δίκαιο. Ο Ολυμπιακός στη φάση των προκριματικών ήταν θύμα αυτής της αλλαγής,. Παρόλο που μας επηρέασε αρνητικά, νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη αλλαγή».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι πρώτευσαν στις εκλογές – Ψηλά Φαραντούρης, Παππάς, Μπεκατώρου

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 60.000 ψηφοφόρων πραγματοποιήθηκαν την...

Bucks και ballgate – Σκληρός ο αντίπαλος στον πρώτο γύρο των playoffs

Οι Bucks αναδείχθηκαν πρωταθλητές της Central Division για έκτη...

Το εφιαλτικό σενάριο στη Μέση Ανατολή

Η νέα απειλή για την ακρίβεια στην αγορά...