Λιβύη – Παύλος Μαρινάκης: Θα διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος

Για το τραγικό δυστύχημα στη Λιβύη στο οποίο ενεπλάκη η ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και είχε ως συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους πέντε Έλληνες, μίλησε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τις αρχικές συγκεχυμένες πληροφορίες που υπήρξαν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, τη συντριβή του για την απώλεια των πέντε ανθρώπων αναφέροντας: «Αυτό που μας λέει το υπουργείο Άμυνας είναι ότι αυτή ήταν η ενημέρωση αρχικά από το κράτος της Λιβύης, δεν υπήρχε δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκεί».

Όσο για το αν τηρήθηκαν κανόνες ασφάλειας κατά τη μετακίνηση της ελληνικής αποστολής είπε ότι θα διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος, πως οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αλλά «δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με βεβαιότητα πριν γίνει η σχετική έρευνα και δοθούν οι επίσημες απαντήσεις από το υπουργείο Άμυνας».

Για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Αναφορικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι μπήκε και ο ΣΥΡΙΖΑ στη λογική της εκλογής προέδρου από τη βάση και πως η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις καθώς την επόμενη Κυριακή θα εκλεγεί αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για τη συμμετοχή στη χθεσινή εκλογική διαδικασία σχολίασε πως δεν υποτιμάται καμία διαδικασία όμως πρόσθεσε πως ήταν ίδια με την προηγούμενη φορά και πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει αρχηγό για πρώτη φορά μετά από το 2008.

Συμπλήρωσε ότι το να είναι κάποιος νέος, δεν αρκεί για να διεκδικεί την ψήφο των πολιτών, και πως όλοι κρινόμαστε για τις ιδέες, τις θέσεις και τις δράσεις μας.

Η ηλικία από μόνη της δεν είναι διαβατήριο για τίποτα, είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σχολίασε ότι μέσα στις κυρίαρχες ιδεολογίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο «πολακισμός» και πως είναι πολύ επικίνδυνο για τη δημοκρατία να ακούγονται θέσεις, όπως «να ξεδοντιάσουμε» θεσμούς.

«Αλίμονο αν κάποιος γουστάρει να ξεδοντιάζει τους θεσμούς. Όλοι έχουμε εμπιστοσύνη στη δημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Tupac Shakur: Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία του 27 χρόνια μετά

Η αστυνομία του Λας Βέγκας στις ΗΠΑ συνέλαβε έναν...

ΟΑΚΑ: Κλείνει μέχρι νεωτέρας, επικίνδυνο το στέγαστρο Καλατράβα

Τους λόγους που αναστέλλεται η λειτουργία του «Σπύρος Λούης»,...