Λιβύη – Μητσοτάκης: Οι σκέψεις μας με τις οικογένειες των θυμάτων

Σε ανάρτηση για τους νεκρούς Έλληνες στη Λιβύη προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για ένα τραγικό δυστύχημα το οποίο συνέβη όταν  η ελληνική αποστολή «εκτελούσε το ευγενές καθήκον του ανθρωπισμού και της διεθνούς αλληλεγγύης».

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι όλη η χώρα θρηνεί, τονίζοντας ότι «η σκέψη μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και στους 10 τραυματίες μας. Η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό τους».

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Είναι διπλά οδυνηρό να θρηνούμε ζωές που χάθηκαν σώζοντας ζωές. Και ταυτόχρονα να αγωνιούμε για την υγεία ανθρώπων μας, που θέλησαν να απαλύνουν την αγωνία άλλων ανθρώπων. Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που ταξίδεψαν στη Λιβύη για να βοηθήσουν μετά το χτύπημα της φύσης που πλήγωσε και τη δική μας χώρα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

«Σε ένα τραγικό δυστύχημα θρηνούμε, δυστυχώς, 5 μέλη της ελληνικής αποστολής. Ένα δράμα που συνέβη, ενώ εκτελούσαν το ευγενές καθήκον του ανθρωπισμού και της διεθνούς αλληλεγγύης.

Όλη η χώρα πενθεί. Η σκέψη μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και στους 10 τραυματίες μας. Η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό τους», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

2ο Athens Palestine Film Festival: 12 – 15 Οκτωβρίου 2023

Το 2ο Athens Palestine Film Festival, μια γιορτή παλαιστινιακού...