Λαμία : Παραιτήθηκε ο Τεννές

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας αποτελεί ο Μπάμπης Τεννές, καθώς ο έμπειρος προπονητής παραιτήθηκε μετά την βαριά ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με 6-0.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπάμπη Τεννέ: 

«Με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και μόνο αυτό, υποβάλλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της, καθώς θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό είναι το καλύτερο για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος.

Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες που θα την οδηγήσουν στη παραμονή στην κατηγορία.

Τέλος όσον αφορά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι σήμερα αποχώρησα από τον πάγκο πριν τη λήξη του αγώνα, τα διαψεύδω κατηγορηματικά, καθώς μετά το σφύριγμα του διαιτητή αποχώρησα μαζί με όλη την ομάδα για τα αποδυτήρια και όχι πιο πριν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Οι πολίτες ψήφισαν Mega την Κυριακή των εκλογών

Στον εκλογικό μαραθώνιο της περασμένης Κυριακής το Mega ήταν...

«Η Αριστερά πρέπει να ξαναβρεί τη γοητεία της»

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής επιφύλαξε πολλαπλές εκπλήξεις: σαρωτική...

Το ζοφώδες και ασέληνο μέλλον της Τουρκίας

Το αποτέλεσμα των επικείμενων επαναληπτικών εκλογών στην Τουρκία θα...

«Τα ποσοστά Ερντογάν ήταν αποτέλεσμα νοθείας»

Gen Z: Γιατί δυσκολεύει τους εργοδότες Η Gen...

Τα μικρά βήματα γιατη μεγάλη επιστροφή

Gen Z: Γιατί δυσκολεύει τους εργοδότες Η Gen...