Κυριάκος Βελόπουλος: «Μπορώ να δώσω στον Έλληνα συνταξιούχο 3.000 ευρώ σύνταξη»

Σε μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού, τις μετεκλογκιές συνεργασίες, το ιδιωτικό χρέος, τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, τις Ανεξάρτητες Αρχές, τις αμβλώσεις, την Ελληνική Δικαιοσύνη και τον Ελληνα συνταξιούχο, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» αναφερόμενος στα περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού είπε: «Κυβέρνηση ειδικού σκοπού θα πρέπει να γίνει στην χώρα μας για μεγαλύτερα ζητήματα, όπως είναι το δημογραφικό κι η ακρίβεια να ενταχθούν σε ένα πλαίσιο για να συζητήσουμε σοβαρά προεκλογικά. Όχι κυβέρνηση ειδικού σκοπού για κάτι συγκεκριμένο, βέβαια αυτό θα ενδιέφερε τον κ. Ανδρουλάκη, αλλά δεν ενδιαφέρεται και πολύ περιέργως. Δηλαδή αν εσείς με παρακολουθούσατε εγώ θα ήθελα να σας βάλω ”βραχιολάκια”».

 «Δεν μπορώ να συνεργαστώ με αναξιόπιστους ανθρώπους»

Κατόπιν σχολίασε μία πιθανή συνεργασία με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ή την Ν.Δ.: «Δεν με βλέπω να πηγαίνω Μακεδονία μετά. Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική. Να συνεργαστώ εγώ με το ΣΥΡΙΖΑ; Δεν γίνεται. Ενώ, η Ν.Δ. εφαρμόζει την συμφωνία των Πρεσπών κι έχει κάνει εγκληματικά λάθη κατά την διάρκεια της τετραετίας της. Δεν μπορώ να συνεργαστώ με αναξιόπιστους ανθρώπους, κι αναφέρομαι στην Νέα Δημοκρατία. Πραγματικά, η Ν.Δ. είναι το πλέον αναξιόπιστο κόμμα».

Στην συνέχεια ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στο ιδιωτικό χρέος και είπε ότι το κόμμα του προτείνει «κούρεμα» χρέους κατά 90% σε όλους όσοι χρωστάνε, τόνισε ότι έχει συντάξει ειδικό σχέδιο γι’ αυτό το οποίο το έδωσε στον κ. Σταϊκούρα.

«Εμείς «αλιεύουμε» οποιονδήποτε Έλληνα πιστεύει ότι είναι πατριώτης»

Ερωτώμενος αν στοχεύει στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής είπε: «Οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα και δεν ψάχνουν για τσομπάνο. Στοχεύω από τον ακραίο κομμουνιστή. Δεν πρόλαβε να με ”πετσοκόψει” η Ν.Δ., το επιχείρησε με άλλους τρόπους, όπως οι αποστασίες και με λάσπη που έριχναν επί μέρες τα Μέσα εναντίον μας, αλλά εμείς μείναμε όρθιοι. Εμείς ”αλιεύουμε” οποιονδήποτε Έλληνα πιστεύει ότι είναι πατριώτης».

«Μπορώ να δώσω στον Έλληνα συνταξιούχο 3 χιλιάδες ευρώ σύνταξη»

Σχετικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα ανέφερε: «Εμείς λέμε να παράγουμε πλούτο και μετά να τον μοιράσουμε. Μπορώ να δώσω στον Έλληνα συνταξιούχο 3 χιλιάδες ευρώ σύνταξη σε τρία χρόνια. Εμείς αντιγράψαμε το μοντέλο της Νορβηγίας και επιμένουμε στις εξορύξεις φυσικού αερίου. Η Νορβηγία έχει συνδέσει τα ασφαλιστικά της ταμεία με την εξόρυξη φυσικού αερίου. σε βάθος τετραετίας μπορείς να γίνει αυτό».

Για τις Ανεξάρτητες Αρχές δήλωσε ο κ. Βελόπουλος ότι θα διατηρήσει τις πέντε που προβλέπει το Σύνταγμα και «οι υπόλοιπες θα φύγουν, δεν είναι απαραίτητες », είπε χαρακτηριστικά.

«Eγώ που είμαι υπουργός για παράδειγμα, να έχω βολέψει την γυναίκα μου σε μία Ανεξάρτητη Αρχή κι εγώ οι δουλειές που κάνω ως υπουργός να είναι συνδυασμένες με τις δουλειές της γυναίκας μου. Αυτό το λέω για τον κ. Γεραπετρίτη, η σύζυγός του είναι στην ΡΑΕ και δίνει άδειες ανεμογεννητριών και ο πεθερός του συμπληρωματικά έχει ανεμογεννήτριες», υπογράμμισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» αναφέρθηκε στα Π.Ο.Π. (προστασία ονομασίας προελεύσεως) χρησιμοποιώντας στοιχεία ρεπορτάζ που προβλήθηκαν στο MEGA και έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου λέγοντας «κινδυνεύουν ακόμα και τα προϊόντα που παράγουμε εμείς στην Ελλάδα».

«Ως χριστιανός ορθόδοξος έχω τις επιφυλάξεις μου για την άμβλωση»

Αναφορικά με το ζήτημα των αμβλώσεων σημείωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο MEGA: «Σέβομαι την Ελληνίδα μάνα, η απόφασή της είναι απόφασή της και πρέπει, όμως το κράτος να την στηρίξει, να έχει κοινωνικές δομές, ψυχολόγους και οικονομικά να τις στηρίξει. Οι περισσότερες μανούλες δεν θέλουν να κάνουν την άμβλωση, άρα πρέπει η πολιτεία να τις στηρίξει. Ως χριστιανός ορθόδοξος έχω τις επιφυλάξεις μου».

«Δεν εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη»

Σχετικά με τον τομέα της Δικαιοσύνης σχολίασε ο κ. Βελόπουλος: «Δεν εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη, γιατί οι καλοί οι δικαστές βγαίνουν εκτός Αρείου Πάγου. Όταν βγάζει ο Άρειος Πάγος απόφαση για τα funds σε 8 μέρες για να λεηλατήσουν τα σπίτια των Ελλήνων, αυτό τα λέει όλα».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Fitch: Έδωσε την επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα

Στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας προχώρησε ο...

COP28: Ο χρόνος τελείωσε, τα χειρότερα έρχονται, αν δεν δράσουμε

«Το πόρισμα του «Λάνσετ» για το 2023 επιβεβαιώνει ότι...