Κουτσούμπας: Προκαλούν Νέα Δημοκρατία – ΣΥΡΙΖΑ – ΠαΣοΚ μιλώντας για φόρους

Την αντιπαράθεση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠαΣοΚ σχετικά με τους φόρους, σχολίασε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε αυστηρό τόνο, ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι «ο τσακωμός της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠαΣοΚ για τους φόρους προκαλεί και τη νοημοσύνη και τη μνήμη του λαού, γιατί ήταν αυτοί που έγδαραν μισθωτούς, επαγγελματίες και συνταξιούχους με τη φοροληστεία και τους μνημονιακούς άδικους φόρους, την ίδια ώρα που μείωναν τη φορολογία στις μεγάλες επιχειρήσεις και συνεχίζουν να διατηρούν τις προκλητικές και νόμιμες φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο και τα κέρδη του».

Και τόνισε ότι «πραγματική ανακούφιση για το λαό αποτελούν μόνο οι προτάσεις του ΚΚΕ για κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, των φόρων στην ενέργεια και του ΕΝΦΙΑ, ταυτόχρονα με την αύξηση της φορολογίας στους επιχειρηματικούς ομίλους, και γι’ αυτό χρειάζεται να είναι ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ».

Περιοδεία στην Φθιώτιδα

Ο γραμματέας του ΚΚΕ, το Σάββατο 3 Ιουνίου, θα περιοδεύσει σε χωριά στη Φθιώτιδα, περιφερειακή ενότητα στην οποία είναι και υποψήφιος βουλευτής.

Το πρόγραμμα του Δημήτρη Κουτσούμπας έχει ως εξής:

  • 10.00 στη Λάρυμνα
  • 11.00 στο Μαρτίνο
  • 12.30 στη Μαλεσίνα

Την Κυριακή 4 Ιουνίου, στις 11.00 θα επισκεφθεί τη Μακρακώμη και στις 12.00 θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που πραγματοποιεί το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Φθιώτιδας και η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ για την επέτειο των 81 χρόνων από το ξεκίνημα του ένοπλου αγώνα ενάντια στους φασίστες ναζιστές κατακτητές στην Καλύβα Στεφανή, στην περιοχή της Σπερχειάδας.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Ηλίας Σχοινής, μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Φθιώτιδας και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Τσάι και συμπάθεια στο «Τουρκικό Σπίτι»

«Κατσάδα» Τριντό στη Βουλή του Καναδά: «Απαράδεκτο» να...

Ολοι οι άνθρωποι της προέδρου και ο «άγνωστος Χ»

«Κατσάδα» Τριντό στη Βουλή του Καναδά: «Απαράδεκτο» να...

Ουκρανία: Κατέφθασαν τα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams

Τα αμερικανικής κατασκευής άρματα μάχης  Abrams έχουν φθάσει στην...

…στο παιχνίδι των σκιών

Βορίδης για Κασσελάκη: Είναι το τέλος της Αριστεράς...