Τραγικός θάνατος φύλακα από πλημμύρες στην Αιτωλοακαρνανία

Τραγικός θάνατος φύλακα από πλημμύρες στην Αιτωλοακαρνανία

Νεκρός βρέθηκε ένας 52χρονος φύλακας επιχείρησης παρασκευής πίσσας, ο οποίος είχε δηλωθεί αγνοούμενος μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε η κακοκαιρία «Cassandra» στην Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε απόσταση 6-7 χιλιομέτρων από το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος.

Οι αρχές υποθέτουν ότι μπορεί να παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου που υπερχείλισε. Το πρωί, ο δίδυμος αδερφός του επικοινώνησε με συνάδελφό του στις 5:30, ενημερώνοντάς τον για την καταιγίδα και την κατάσταση του χείμαρρου. Από εκείνη τη στιγμή δεν υπήρξε άλλη επαφή μαζί του, ενώ το κινητό τηλέφωνό του παρέμενε κλειστό.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις περιοχές του Στράτου, της Λεπενούς, του Καστρακίου, καθώς και σε άλλες τοποθεσίες του Αγρινίου όπως το Ρίβιο, η Μαλεσιάδα, οι Αμοργιανοί, η Πετρώνα και το Μπαμπαλιό. Μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας εργάζονται αδιάκοπα για την απομάκρυνση των φερτών υλικών, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί τέσσερις κλήσεις για άντληση υδάτων.

Πηγή: naftemporiki.gr