Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο Γαλάτσι λόγω Κατασκευής Μετρό

Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο Γαλάτσι λόγω Κατασκευής Μετρό

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επηρεάζουν τις οδούς του Γαλατσίου από 6-10-2024 έως 31-12-2024, λόγω κατασκευαστικών εργασιών για τη γραμμή 4 του μετρό στην Αθήνα. Οι ρυθμίσεις θα είναι σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν περιορισμούς στο πλάτος του οδοστρώματος σε διάφορες οδούς. Σε πρώτη φάση, θα υπάρχει σταδιακός περιορισμός του πλάτους της οδού Αγ. Γλυκερίας σε διάφορα σημεία της, με ελάχιστο πλάτος 5,10 μ. και απαγόρευση στάθμευσης. Αντίστοιχα, θα περιοριστεί το πλάτος της οδού Πρωτοπαπαδάκη, με ελάχιστο πλάτος 6,80 μ. και 3,25 μ. σε άλλα τμήματα της.

Στη δεύτερη φάση, παρόμοιοι περιορισμοί θα εφαρμοστούν και στις οδούς Λ. Βεϊκου και Αγ. Γλυκερίας, με καθορισμό ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα και απαγόρευση προσπεράσματος στα συγκεκριμένα τμήματα του δικτύου. Επιπλέον, θα απαγορευτεί η αριστερή στροφή από την οδό Πρωτοπαπαδάκη προς την οδό Αγ. Γλυκερίας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στόχο έχουν τη διαχείριση της κυκλοφορίας και την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών που διεξάγονται στην περιοχή. Η συμμόρφωση με τις ρυθμίσεις είναι απαραίτητη για την αποφυγή ατυχημάτων και την ομαλή ροή της κυκλοφορίας.

Πηγή: naftemporiki.gr