Εντοπισμός αγνοούμενου άνδρα στην Αιτωλοακαρνανία έπειτα από καταιγίδα

Εντοπισμός αγνοούμενου άνδρα στην Αιτωλοακαρνανία έπειτα από καταιγίδα

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Πυροσβεστικής στην Αιτωλοακαρνανία για τον εντοπισμό ενός 55χρονου άνδρα. Ο άνδρας, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας σε εργοτάξιο, αγνοείται μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν συνάδελφός του πήγε το πρωί στο φυλάκιο, διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος του 55χρονου, καθώς το σημείο είχε καταστεί αδιάβατο λόγω των πλημμυρών.

Στις επιχειρήσεις συμμετέχουν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 υπαλλήλους, καθώς και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ και ομάδα με drones για την ενίσχυση των ερευνών.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές, περιλαμβανομένων του Στράτου, της Λεπενούς και του Καστρακίου στο Αγρίνιο, καθώς και στο Ρίβιο, στη Μαλεσιάδα, στους Αμοργιανούς, στην Πετρώνα και στο Μπαμπαλιό. Οι χείμαρροι έχουν υπερχειλίσει, με αποτέλεσμα να χρειάζεται η απομάκρυνση φερτών υλικών.

Μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας εργάζονται αδιάκοπα για την αποκατάσταση της κατάστασης, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τέσσερις κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Πηγή: naftemporiki.gr