Δυσκολίες κυκλοφορίας στο λεκανοπέδιο λόγω ανατροπής φορτηγού

Δυσκολίες κυκλοφορίας στο λεκανοπέδιο λόγω ανατροπής φορτηγού

Ένα ακόμα δύσκολο πρωινό επικρατεί στους δρόμους του λεκανοπεδίου, με σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω ανατροπής φορτηγού. Συγκεκριμένα, αυτή η ανατροπή έχει προκαλέσει μποτιλιάρισμα στην Περιφερειακή Αιγάλεω, με τις είσοδοι από Διυλιστήρια και Λ. Νάτο να είναι κλειστές στην κατεύθυνση προς Άνω Λιόσια. Το οδόστρωμα έχει επηρεαστεί, καθώς έχει χυθεί πετρέλαιο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αττική Οδό.

Οι καθυστερήσεις είναι σημαντικές, με αναμονή άνω των 30 λεπτών προς το Αεροδρόμιο από την περιοχή της Φυλής έως την Κηφισία, και επίσης πάνω από 30 λεπτά από τη Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία και Πειραιά) έως την Κηφισσία. Αξιοσημείωτες είναι οι καθυστερήσεις και προς την Ελευσίνα, που κυμαίνονται από 10-15 λεπτά από την Ανθούσα έως την Κηφισία, και από 20-25 λεπτά στην Περιφερειακή Υμηττού, από Αγία Παρασκευή έως Κηφισία.

Επιπλέον, καταγράφονται καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού, καθώς και μποτιλιάρισμα στις οδούς Κηφισίας και Μεσογείων, καθώς και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά. Πηγή: naftemporiki.gr