Αναζητούνται γονείς μετά από αρπαγή βρέφους από το νοσοκομείο

Αναζητούνται γονείς μετά από αρπαγή βρέφους από το νοσοκομείο

Η αστυνομία αναζητά τον 45χρονο Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και τη σύζυγό του Σεβαστή, οι οποίοι φέρονται ότι εμπλέκονται σε μία σοβαρή υπόθεση αρπαγής βρέφους. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όπου ο Καλαϊτζιδάκης σύμφωνα με πληροφορίες, εισέβαλε και αφαίρεσε το νεογέννητο, καθώς και τη μητέρα του, εγκαταλείποντας το νοσοκομείο με ταξί γύρω στις 14:00.

Το βρέφος γεννήθηκε περίπου ένα μήνα πριν και παρέμενε στο νοσοκομείο διότι οι αρμόδιοι κοινωνικοί λειτουργοί είχαν εκτιμήσει ότι το οικογενειακό περιβάλλον δεν ήταν κατάλληλο. Η απόφαση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την απαγόρευση της επιστροφής του στην οικογένεια, καθώς είχε προγραμματιστεί η μεταφορά του σε Κέντρο Βρεφών «Μητέρα».

Ο Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας σε εκπομπή του Mega, κατήγγειλε ότι η γυναίκα του δεν είχε την δυνατότητα να πάει στην τουαλέτα για πέντε ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση και σε εκείνη τη στιγμή, όταν εκείνη θήλαζε, οι κοινωνικοί λειτουργοί και οι ασφαλιστές ανήγγειλαν ότι το παιδί θα μεταφερόταν στο Κέντρο «Μητέρα». Η σύζυγός του αντιστάθηκε σε αυτή την ενέργεια, εκφράζοντας την ανησυχία της για τον αποχωρισμό από το παιδί τους.

Πηγή: naftemporiki.gr