Ανακοίνωση της Hellenic Train για ανάρμοστο περιστατικό με συνοδό του Προαστιακού σιδηροδρόμου

Ανακοίνωση της Hellenic Train για ανάρμοστο περιστατικό με συνοδό του Προαστιακού σιδηροδρόμου

Η Hellenic Train εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με ένα βίντεο που αποτυπώνει συνοδό του Προαστιακού σιδηροδρόμου να δέχεται χρηματικό ποσό από επιβάτη. Η εταιρεία καταδικάζει το περιστατικό, τονίζοντας ότι τέτοιες πρακτικές είναι απολύτως αδικαιολόγητες και δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την επαγγελματικότητα των εργαζομένων της. Επιπλέον, διαβεβαίωσε τους επιβάτες ότι το περιστατικό δεν αντανακλά τη δέσμευσή τους για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Αμέσως μετά την ανάρτηση του βίντεο, ο συνοδός αποφασίστηκε να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Η Hellenic Train έχει ενεργοποιήσει εντατικούς εσωτερικούς μηχανισμούς ελέγχου για τον εντοπισμό των αιτίων του γεγονότος. Η εταιρεία διευκρινίζει ότι τυχόν προηγούμενοι πειθαρχικοί έλεγχοι για τον συγκεκριμένο εργαζόμενο είχαν πραγματοποιηθεί όταν η εταιρεία ήταν υπό διαφορετική ιδιοκτησία. Ωστόσο, τονίζεται ότι αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την εν λόγω συμπεριφορά.

Η Hellenic Train ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες για την αναστάτωση που προκλήθηκε και επισημαίνει ότι η διαφύλαξη της αξιοπιστίας και της ακεραιότητας της εταιρείας είναι πρωταρχικής σημασίας, πάντα με τον επιβάτη στο επίκεντρο των δράσεών τους.

Πηγή: naftemporiki.gr