Κλείνουν το Καραϊσκάκη πριν τον ΠΑΟΚ – Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό, κάνει έφεση

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, επειδή οι οπαδοί του άναψαν καπνογόνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Μια απόφαση που προκαλεί τεράστια έκπληξη, καθώς μιλάμε για ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έγινε τίποτε, πέρα από το άναμα των καπνογόνων και τις δύο διακοπές! Δεν έπεσε ούτε ένα καπνογόνο στο γήπεδο, ούτε ένα.  Δεν υπήρξε η παραμικρή ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου. Δεν έγινε το παραμικρό παράπονο από τον Παναθηναϊκό ή άλλον αξιοματούχο του αγώνα.

Κι όμως, ο αθλητικός Δικαστής επέλεξε να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, όλως τυχαίως πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!  Αλλά και με 13.000 πρόστιμο! Απόφαση που προφανώς και προκαλεί απορίες. Και ακουμπάει στα όρια του σκανδάλου. Διότι, πλέον, όλες οι ομάδες θα πρέπει να τιμωρούνται με την ίδια ποινή. Οποιαδήποτε αλλαγή στάσης από τους δικαστές, θα δώσει δικαίωμα σε όλους να τους κρίνουν αναλόγως.

Αναλυτική οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Α/ ΠΑΕ Ιωνικός, Τ. Τσιριγώτης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/108/1/6-κστ από 5-10-2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ.

Β/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/1081/5/-μα’ από 5/10/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατριών χιλιάδων (13.000,00) ευρώ.

Γ/ ΠΑΕ ΟΦΗ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή έξι χιλιάδων (6.000,00) ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Δώδεκα παιδιά νεκρά από «μυστηριώδη ασθένεια» στην Ακτή Ελεφαντοστού

Δώδεκα παιδιά πέθαναν από μια μυστηριώδη ασθένεια τους δύο...

«Μάξιμος Σαράφης»: Η πρώτη δήλωση μετά τη σύλληψή του

Γραπτή δήλωση μετά τη σύλληψή του εξέδωσε ο προστατευόμενος...