ΚΙΝΑΛ: Μητσοτάκης και Τσίπρας να σταματήσουν να καλύπτουν την αισχροκέρδεια

Αδιέξοδη χαρακτηρίζει την κυβερνητική πολιτική στην ενέργεια το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ενώ κατηγορεί τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα ότι «καλύπτουν την αισχροκέρδεια» και τους καλεί «να στηρίξουν την πρότασή μας για πλαφόν στη λιανική τιμή του ρεύματος».

Αναλυτικά το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει επί 9 μήνες την αδιέξοδη πολιτική της στην ενέργεια. Αδυνατεί να διαπιστώσει αν υπάρχει αισχροκέρδεια. Δεν έχει προχωρήσει σε πλαφόν στη λιανική όπως έχουμε προτείνει εδώ και 5 μήνες και σε ελέγχους στην αγορά, την οποία έχει τελικά αφήσει ανεξέλεγκτη.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τώρα πρωτοβουλίες, ώστε να μπει ένα τέλος στις ανεξέλεγκτες χρεώσεις. Να επιβληθεί πλαφόν στα τιμολόγια ρεύματος άμεσα.

Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας να σταματήσουν να καλύπτουν την αισχροκέρδεια και να στηρίξουν την πρότασή μας. Η πρότασή μας για πλαφόν στη λιανική θα δώσει άμεση ανάσα στους πολίτες και έχει τη σύμφωνη γνώμη της Ε.Ε. που την έχει συμπεριλάβει στην εργαλειοθήκη της και λύνει άμεσα το πρόβλημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Τσίπρας από Λάρισα: Γιατί 20 μέρες λένε ψέματα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε...

Η Σκόπελος στις 10 top κινηματογραφικές τοποθεσίες του κόσμου

Στη δεκάδα με τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως που...

Βουλή: Live η συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας – Στο βήμα ο Καραμανλής

Με διαδικαστικά θέματα που τέθηκαν από τις κοινοβουλευτικές ομάδες...

Observer: Πώς ο Σι Τζινπίνγκ θα αξιοποιήσει τη συνάντησή του με τον Πούτιν

Η ευπρόσδεκτη και καθυστερημένη παραπομπή του Βλαντιμίρ Πούτιν για...

Tι ζήτησε ο Μάικλ Τζόρνταν από τον Μπεν Άφλεκ για το «Air»

Μιλώντας στο Hollywood Reporter την περασμένη Πέμπτη, ο Μπεν Άφλεκ...