ΚΙΝΑΛ : Καλή επιτυχία στην Αννα Διαμαντοπουλου – Θετική εξέλιξη για τη χώρα

Καλή επιτυχία εύχεται η Χαριλάου Τρικούπη στην Άννα Διαμαντοπούλου που αποτελεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ.

«Είναι μια θετική εξέλιξη για τη χώρα», τονίζεται στο δελτίο σχολιασμού της επικαιρότητας που εκδίδει ο τομέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής στο οποίο επισημαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης «για άλλη μια φορά επέλεξε ένα στέλεχος από άλλο πολιτικό χώρο για μια κορυφαία διεθνή θέση, αποδεικνύοντας ότι το κόμμα του δεν διαθέτει ανάλογο δυναμικό».

Κορωνοϊός : Ποιες αλλαγές έφερε ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Τι ισχύει για μάσκα, ωράρια, συναθροίσεις

Στο σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη διευκρινίζεται ότι η κ. Διαμαντοπούλου έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ τον Μάιο του 2013 και είναι ανεξάρτητη πολιτικά, ενώ ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα το 2017 («Ώρα Αποφάσεων»).

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά από τη Φώφη Γεννηματά, με αφορμή μια τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου, να ξεκαθαρίσει αν το Κίνημα Αλλαγής συγκυβερνά με τη ΝΔ στο σχόλιο γίνεται λόγος για προβοκάτσιες της Κουμουνδούρου η οποία αναζητά τρόπους για να βγει απο τα εσωτερικά της αδιέξοδα.

Το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη έχει ως εξής:

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Άννα Διαμαντοπούλου. Η επιλογή της από τον Πρωθυπουργό για την διεκδίκηση της θέσης του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού για την Ανάπτυξη και τη Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) είναι μια θετική εξέλιξη για τη χώρα. Ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά επέλεξε ένα στέλεχος από άλλο πολιτικό χώρο για μια κορυφαία διεθνή θέση, αποδεικνύοντας ότι το κόμμα του δεν διαθέτει ανάλογο δυναμικό.

Οφείλουμε όμως να διευκρινίσουμε ότι η κ. Διαμαντοπούλου έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ το Μάιο του 2013 και είναι ανεξάρτητη πολιτικά, ενώ ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα το 2017 (“Ώρα Αποφάσεων”). Όπως αποχώρησαν μέσα στα χρόνια της κρίσης και άλλα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, που αντικαταστάθηκαν από περισσότερα νέα, που δίνουν σήμερα τη μάχη με το Κίνημα Αλλαγής. Το κόμμα δηλαδή, με τη μεγαλύτερη ανανέωση σε στελεχιακό δυναμικό.

Σε ό,τι αφορά στις προβοκάτσιες του ΣΥΡΙΖΑ, που αναζητά εναγωνίως αφορμές για να βγει από τα εσωτερικά του αδιέξοδα, απαξιούμε να απαντήσουμε.

Κ. Φίλης : Γιατί δεν πρέπει να φτάσει το Oruc Reis κοντά στο Καστελλόριζο

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Facebook – Στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών μετά τα αποκαλυπτικά έγγραφα

Στο μικροσκόπιο της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ (FTC)...

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού – Εντός της ημέρας η απόφαση

Στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ εκδικάστηκε σήμερα η...

Φώφη Γεννηματά – Συγκλονιστικές εικόνες στο Α’ Νεκροταφείο

Το τελευταίο «αντίο» λέει η Ελλάδα στην Φώφη Γεννηματά, με...