Κασσελάκης για τα αποτελέσματα ΣΥΡΙΖΑ – «Μαζί θα τ’ αλλάξουμε όλα – Δεν θα σας προδώσω ποτέ»

Εν μέσω ενθουσιασμού από τη βάση των ψηφοφόρων του έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την ευρεία νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με το «Στέφανε γερά, κυβέρνηση ξανά» και το «Στέφανε προχώρα, άλλαξέ τα όλα», ο νέος πρόεδρος του κόμματος έκανε λόγο για το φως που κέρδισε και την ελπίδα που γίνεται το μέλλον.

«Η σκέψη μου είναι πρώτα απ’ όλα με τους πληγέντες στη Θεσσαλία οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες, είναι μόνοι τους και έχουν μια άλλη δυσκολία. Εύχομαι οι Πολιτεία να λάβει κάθε προληπτικό μέσο», ανέφερε αρχικά συνιστώντας ψυχραιμία στους παρευρισκόμενους και συνέχισε: «Θα τ’ αλλάξουμε μαζί, είναι ο μόνος τρόπος. Από τα μέλη για τα μέλη, από την κοινωνία για την κοινωνία.

Χρειάζεται φως στις δυσκολίες για να νικήσουμε τις οικονομικές χειροπέδες. Για να νικήσουμε το σύστημα που κρατάει τους νέους που είναι έξω από την πατρίδα μας.

Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα γίνεται το μέλλον».

Κατόπιν άρχισε να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του: «Να ευχαριστήσω τα 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω στην ελληνική κοινωνία. Αλλά και τους εθελοντές της καμπάνιας μου, γιατί αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ.

Ευχαριστώ τον Νίκο Παππά. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη. Το τελευταίο ευχαριστώ πάει στην οικογένειά μου».

Ανέφερε επίσης πως «επικοινώνησα πριν από λίγο με την Έφη Αχτσιόγλου η οποία με συνεχάρη για την εκλογική επιτυχία μας. Εγώ από την πλευρά μου της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσε και της είπα ότι προσβλέπω στην επόμενη μέρα στη συνεργασία της

«Δεν θα σας προδώσω ποτέ» επανέλαβε τρεις φορές κλείνοντας ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Μπελέρης: Απορρίφθηκε το αίτημα για άδεια ορκωμοσίας

Ολοκληρώθηκε η δίκη για την άδεια ορκωμοσίας του Φρέντι...

Κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ με απόφαση Βρούτση

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, απαγόρευσε την έκδοση...