Κάρολος: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι με το δυστύχημα στην Ελλάδα»

Συγκλονισμένος από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους δηλώνει σε ανάρτησή του ο βασιλιάς της Βρετανίας, Κάρολος.

Σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρει πως οι προσευχές εκείνου και της συζύγου του είναι με όσους έχουν επηρεαστεί από την τραγωδία.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι για τα νέα του θανατηφόρου δυστυχήματος με τα δύο τρένα στη Βόρεια Ελλάδα και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων αυτών που έχασαν τόσο τραγικά τη ζωή τους» σημειώνει σε επίσημη ανακοίνωσή του ο βασιλιάς Κάρολος.

«Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μας στην Ελλάδα δεχόμασταν πάντα την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία του ελληνικού λαού και οι σκέψεις και οι προσευχές μας και η συμπαράστασή μας είναι με όλους όσοι επηρεάζονται από αυτή την τρομακτική τραγωδία» συνεχίζει.

Συλλυπητήρια για την σιδηροδρομική τραγωδία έστειλε ο Βασιλιάς Κάρολος και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Τελικά στο Μάτι δεν έφταιγε κανείς…

Στις 23 Ιουλίου ήμουν στο σπίτι μου στο Μάτι,...

OHE: Απάνθρωπη η εντολή για εκκένωση της Ράφα

Οι εντολές του Ισραήλ για μετεγκατάσταση των Παλαιστινίων από...

Γερμανία: Ο Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη στην ηγεσία του CDU με 89%

O αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη...

Τους Παξούς επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Τους Παξους επισκέφθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασελάκης συνοδευόμενος από τον...

Ράφα: Αντίστροφη μέτρηση για την επέμβαση

Κρίσιμες είναι οι ώρες στο νότιο τμήμα της Λωρίδας...