Κανονικά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και το Ελλάδα-Ιρλανδία

Διευκρινιστική ανακοίνωση, μέσω της οποίας αποσαφηνίζεται, ότι οι αγωνιστικές εκδηλώσεις, δεν εμπίπτουν στο τριήμερο εθνικό πένθος, που κηρύχθηκε από την υπηρεσιακή κυβέρνηση, έδωσε σήμερα (15/6) στην δημοσιότητα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Κατά συνέπεια, ο προγραμματισμένος γι’ απόψε (21:15) τέταρτος τελικός της Α1 μπάσκετ ανδρών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, θα διεξαχθεί κανονικά, με τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας στ’ ανοικτά της Πύλου, όπως και η αναμέτρηση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας, για τα προκριματικά του EURO 2024 (16/6, 21:45, ΟΠΑΠ Arena).

Η σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ, έχει ως εξής:

«Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορά στην αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων. Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία, οπότε οι προγραμματισμένες στο τριήμερο αγωνιστικές εκδηλώσεις δύνανται να διεξαχθούν, εκτός αν η διοργανώτρια αρχή αποφασίσει διαφορετικά. Αυτονόητη θεωρείται η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του πρόσφατου Ναυαγίου στα ανοικτά της Πύλου που έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

ΝΔ: Νέος διευθυντής γραφείου Τύπου ο Χάρης Χατζηχαραλάμπους

Νέο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε...

Ανδρουλάκης για φορολογικό νομοσχέδιο: «Κλείνετε το μάτι στη φοροδιαφυγή και την φοροαποφυγή»

Αναχρονιστικό και αναποτελεσματικό χαρακτήρισε το φορολογικό νομοσχέδιο ο πρόεδρος...

Φάμελλος: «Λιγότερα για μια βίλα στη Μύκονο παρά για παλιά μονοκατοικία στη Θράκη»

«Το φορολογικό νομοσχέδιο όχι μόνο δεν καταπολεμά, αλλά αντίθετα...