Ιρλανδία: Στους 10 οι νεκροί από την έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων

Δέκα άνθρωποι, ανάμεσά τους και μια μαθήτρια, σκοτώθηκαν από την έκρηξη στο πρατήριο καυσίμων στη βορειοδυτική Ιρλανδία, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία σήμερα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να ευθύνεται ένα «τραγικό ατύχημα».

Η έκρηξη σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τοπική ώρα (17:00 ώρα Ελλάδας) σε πρατήριο καυσίμων στα όρια του χωριού Κρίσλα.

Δείτε βίντεο

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Τα 10 θύματα είναι τέσσερις άνδρες, τρεις γυναίκες, δύο έφηβοι – ένα αγόρι και ένα κορίτσι – και μία μαθήτρια δημοτικού» δήλωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι όλα τα θύματα φαίνεται να είναι ντόπιοι.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν αναμένεται να υπάρχουν περισσότερα θύματα και δεν υπάρχουν εκκρεμείς αναφορές για αγνοούμενους, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

DoValue: Πρόστιμο 60.000 ευρώ για οχλήσεις σε οφειλέτη με ρυθμισμένη οφειλή

Διοικητικό πρόστιμο 60.000 ευρώ επέβαλε η Γενική Διεύθυνση Αγοράς...

Market pass: Ολοκληρώνονται σήμερα 2/10 οι πληρωμές

Ξεκίνησε την Παρασκευή 29/9 και ολοκληρώνονται σήμερα Δευτέρα 2/10...

«Παγώνει» το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών η κυβέρνηση – Οι τέσσερις λόγοι

Το (πολυσυζητημένο) θέμα του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών,...