ΗΠΑ – Ισπανία 83-76, έτοιμη για το Τόκιο η Team USA

Φιλική αναμέτρηση πριν από το Τόκιο, με τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν την Ισπανία και να παίρνουν τη νίκη με 83-76 χάρη στην άμυνά τους.

Το ματς ήταν κλειστό και αμφίρροπο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με την Team USA ωστόσο να είναι αυτή που χαμογέλασε στο τελευταίο τεστ πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λίλαρντ με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, με τον Τζόνσον να έχει 15 και τον ΛαΒίν 13 πόντους.

Για την Ισπανία ο Ρούμπιο ήταν αυτός που ξεχώρισε με 23 πόντους.

Η Ισπανία ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και διατηρούσε σταθερά ένα μικρό προβάδισμα.

Η Φούρια Ρόχα πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της στο 38-36, αλλά οι ΗΠΑ μπήκαν δυνατά στην τρίτη περίοδο και προηγήθηκαν με 57-50.

Η διαφορά έφθασε ακόμη και στο +15 (76-61) λίγο πριν από το τέλος, με την Team USA να επικρατεί τελικά με 83-76.

Δεκάλεπτα: 14-18, 36-38, 57-50, 83-76

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Μπελέρης: Απορρίφθηκε το αίτημα για άδεια ορκωμοσίας

Ολοκληρώθηκε η δίκη για την άδεια ορκωμοσίας του Φρέντι...

Κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ με απόφαση Βρούτση

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, απαγόρευσε την έκδοση...