Η Autodia συμμαχεί με τον κορυφαίο εκδότη μουσικής, Warner Chappell Music

Σημαντική συνεργασία εγκαινιάζεται μεταξύ της Αυτοδιαχείρισης, του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων, με τον κορυφαίο εκδότη μουσικής Warner Chappell Music.

Ειδικότερα, η Warner Chappell Music, μέσω του εκδότη Musou Music Group, ο οποίος είναι μέλος της Αυτοδιαχείρισης, επέλεξε να εμπιστευτεί τον Οργανισμό μας για την προστασία και τη διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων του ρεπερτορίου της στη χώρα μας.

Η Warner Chappell Music, ο παγκόσμιος εκδοτικός βραχίονας μουσικής της Warner Music Group, με ιστορία πάνω από 200 χρόνια και γραφεία σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο, διαχειρίζεται αμέτρητα πνευματικά δικαιώματα συνθετών και στιχουργών σε όλον τον κόσμο, όπως των Scorpions, Iron Maiden, Bruno Mars, George Michael, Led Zeppelin, Madonna, Quincy Jones, Ramones, Tones and I, Cole Porter, George Gershwin, Duran Duran, David Byrne, Santana, Savage Garden, Muse, Katy Perry, Ministry, Nina Simone κ.ά.

Η Αυτοδιαχείριση εκπροσωπεί το ρεπερτόριο Ελλήνων και ξένων συνθετών, στιχουργών και μουσικών εκδοτών, το οποίο αριθμεί 26 εκατομμύρια και πλέον μουσικά έργα, μέσω συμβάσεων απευθείας ανάθεσης με δικαιούχους δικαιωμάτων και συμβάσεων εκπροσώπησης με 80 Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης σε όλον τον κόσμο.

Με την έναρξη της συνεργασίας αυτής, η Αυτοδιαχείριση αποτελεί πλέον διαπιστευμένο συνεργάτη στην Ελλάδα όλων των κορυφαίων εκδοτών μουσικής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Η Μαριάννα Λάτση μπαίνει στο Trade Estates μέσω του Latco Family Office

Tη σύναψη συμφωνίας για τη συμμετοχή της Latsco Hellenic...