Γιατί ο Πρωθυπουργός πήγε από χθες στις Βρυξέλλες;

Χθες, απόγευμα  Τετάρτης, ο Πρωθυπουργός αναχώρησε για τις Βρυξέλλες, για να μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, οι εργασίες του οποίου αρχίζουν σήμερα. Γιατί όμως έφυγε από την προηγούμενη ημέρα ο Πρωθυπουργός αναρωτιέται ο ΒΗΜΑτοδότης;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του,  σήμερα το πρωί,   Πέμπτη, λίγο πριν από τη Σύνοδο Κορυφής θα υπάρξει στην ΕΕ Σύνοδο με τον ΟΗΕ (για τον πόλεμο στην Ουκρανία) με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Ακόμα πιο πρωί, γύρω στις 9 ώρα Βρυξελλών, έχει προγραμματισθεί να αρχίσει η σύνοδος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση η νέα Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού της Κύπρου Αννίτα Δημητρίου.

Όπως πληροφορήθηκε ο ΒΗΜΑτοδότης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχει συνάντηση μαζί της, όπως και με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος βρίσκεται στην βελγική πρωτεύουσα για την πρώτη του Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, από… προχθές, ακολουθώντας την πρακτική του προκατόχου του Νίκου Αναστασιάδη που πήγαινε στις συνόδους κορυφής πολύ νωρίτερα.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

ΝΔ: Νέος διευθυντής γραφείου Τύπου ο Χάρης Χατζηχαραλάμπους

Νέο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε...

Ανδρουλάκης για φορολογικό νομοσχέδιο: «Κλείνετε το μάτι στη φοροδιαφυγή και την φοροαποφυγή»

Αναχρονιστικό και αναποτελεσματικό χαρακτήρισε το φορολογικό νομοσχέδιο ο πρόεδρος...

Φάμελλος: «Λιγότερα για μια βίλα στη Μύκονο παρά για παλιά μονοκατοικία στη Θράκη»

«Το φορολογικό νομοσχέδιο όχι μόνο δεν καταπολεμά, αλλά αντίθετα...