Επιστρέφει ο Φέντερερ!

Ο Ρότζερ Φέντερερ δηλώθηκε για να παίξει στο τουρνουά της Βασιλείας τον Οκτώβριο, όπως δήλωσαν σήμερα (26/4) οι διοργανωτές, και ετοιμάζεται για την επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Ελβετός, πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, που θα γίνει 41 ετών τον Αύγουστο, δεν έχει παίξει από τον περασμένο Ιούλιο, όταν αποκλείστηκε στους προημιτελικούς του Wimbledon από τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Ο Φέντερερ υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στο γόνατο το 2020 και επέστρεψε πέρυσι, αλλά έκανε άλλη μια επέμβαση στο γόνατο μετά το Wimbledon, που τον ανάγκασε να χάσει το δεύτερο μισό της σεζόν.

Τον Φεβρουάριο, ο Φέντερερ επιβεβαίωσε τα σχέδιά του να συνεργαστεί με τον Ισπανό Ράφα Ναδάλ, στο Laver Cup στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο.

Το τουρνουά «Swiss Indoors» θα επιστρέψει στο καλεντάρι μετά από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας Covid-19 και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί μεταξύ 24 και 30 Οκτωβρίου.

Ο Φέντερερ έχει το ρεκόρ, με την κατάκτηση 10 φορές του τουρνουά στη Βασιλεία και θα επιστρέψει ως πρωταθλητής στη διοργάνωση, όπου δεν έχει χάσει από το 2013.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Η πολύχρωμη κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ορατός προεκλογικός εκτροχιασμός

Λίγες ώρες προτού ανακοινώσει και επισήμως την ημερομηνία των...

Γαλλία: Πτώση της δημοτικότητας του Μακρόν στο 28%

Yποχώρηση της δημοτικότητας του Εμανουέλ Μακρόν στο 28%, δηλαδή...

ΠαΣοΚ: Πού οδηγεί το «πινγκ -πονγκ» του Α. Λοβέρδου με τη Χαριλάου Τρικούπη;

Που θα οδηγήσει ο «κλεφτοπόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα...

Ισραήλ: Η χαμένη αξιοπιστία Νετανιάχου

Παρά την ανακοίνωση του Ισραηλινού πρωθυπουργού σε ώρα υψηλής...