Ελλάδα – Γεωργία 1-1 : Ήταν κάποτε μια Εθνική ομάδα…

Μια παρένθεση ήταν η ισοπαλία κόντρα στην Ισπανία. Αυτό έδειξε η Εθνική ομάδα κόντρα στη Γεωργία τόσο με το αποτέλεσμα (1-1) όσο και με την εμφάνισή της βάσει της οποίας πρέπει να είναι και ικανοποιημένη από τον βαθμό της ισοπαλίας. Γιατί η ομάδα που πάλεψε για τη νίκη σε όλο το ματς, και έπαιξε για αυτή, ήταν εκείνη του Βίλι Σανιόλ.

Επιστροφή στην πραγματικότητα λοιπόν για την Εθνική και σύντομα τα όνειρα για πρόκριση στο Μουντιάλ φαίνεται να κάνουν φτερά αφού αν θες να επιστρέψεις ξανά σε μια μεγάλη διοργάνωση, τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζεις. Ειδικά όταν δέχεσαι και τέτοια δώρο όπως το απίθανο αυτογκόλ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι.

Πώς θα καθαρίσεις όμως αυτά τα ματς που απαιτούν και προσωπικότητες όταν παίκτες κλάσης όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς για παράδειγμα έχουν μείνει εκτός Εθνικής για να παίζουν τα… αγαπημένα παιδιά κάποιων. Πως θα βάλεις από κάτω τη Σουηδία του Ζλάταν; Πως θα αποκτήσεις διάρκεια για να καταφέρεις να ξεφύγεις από τη μετριότητα όταν οι καλύτεροί σου παίκτες σε κάποιες θέσεις μένουν εκτός για να παίζουν οι «δικοί μας»;

Στα του ματς, όταν σε όλο το παιχνίδι κάνεις ουσιαστικά μία ευκαιρία (Τζόλης 8′) εντός έδρας κόντρα στη Γεωργία, δεν μπορείς να περιμένεις και τίποτα καλύτερο. Κόντρα σε μια Γεωργία άριστα στημένη στο γήπεδο, έχοντας δώσει δείγματα κόντρα σε Σουηδία και Ισπανία αλλά ο Φαν Σιπ φαίνεται πως δεν πήρε το μήνυμα.

Κόντρα σε μια Γεωργία του εκπληκτικού Κβαρατσέλια που έκανε την ελληνική άμυνα ό,τι ήθελε με αποκορύφωμα το γκολ που πέτυχε στο 78′ δύο μόλις λεπτά μετά το 1-0, όταν αφού πέρασε σαν σταματημένο τον Μαυρία, εκτέλεσε τον Βλαχοδήμο για το 1-1. Κι αν δεν ήταν ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα να βγάλει και κανά – δύο… άπιαστα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν θα μας έφτανε ούτε το αυτογκόλ.

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν Σιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42’ Μαυρίας), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης (86’ Σιώπης), Φορτούνης, Μπακασέτας (70’ Μασούρας), Τζόλης (46’ Λημνιός), Παυλίδης (70’ Γιακουμάκης).

ΓΕΩΡΓΙΑ (Βίλι Σανιόλ): Λορία, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουργιανιά (74’ Γκβίλια), Λομπχανίτζε (84’ Τζιγκαούρι), Κιταϊσβίλι (84’ Κβεκβεσκίρι) Κβαρατσχέλια, Ζιβζιβάτζε (63’ Κβιλιτάια).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Μητσοτάκης: Να γίνει η Ελλάδα παγκόσμιο κέντρο για την ηθική και την δεοντολογία της AI

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε έμφαση στις μεγάλες ευκαιρίες...

Παρτίζαν – Παναθηναϊκός 92-87: Πέταξε το +10 κι έχασε στην παράταση

Ένα δικό του ματς πέταξε ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι...

Αχτσιόγλου: «Αν θέλαμε καρέκλες, θα μέναμε στον ΣΥΡΙΖΑ»

Εκ των τελευταίων, εννέα στο σύνολο, βουλευτών που ανεξαρτητοποιήθηκαν...

Άιντραχτ – ΠΑΟΚ 1-2: Aπευθείας πρόκριση στους 16 του Conference

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας άλλη μια λαμπρή εμφάνιση στην Ευρώπη...

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Άνοδος ΠαΣοΚ και ΚΚΕ, αντίπαλος του Μητσοτάκη η καθημερινότητα

Πληγωμένες, αλλά ακόμη ισχυρές παραμένουν οι δυνάμεις της Κυβέρνησης...