Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Νίκος Παππάς: «Σήμερα μίλησε ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ , ποιος τολμά να πάει απέναντι στη λαϊκή βούληση;»

«Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου πολύ δύσκολα ανατρέπεται» είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Νίκος Παππάς, ο οποίος βρέθηκε υποψήφιος στον πρώτο γύρο και στη συνέχεια, στον 2ο γύρο, στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Σήμερα μίλησε ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιος τολμά να πάει απέναντι στη λαϊκή βούληση;» συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς και επιπλέον συμπλήρωσε πως «η ΝΔ να περιμένει σκληρή αντιπολίτευση από αύριο».

Για το τι μπορεί να σημαίνει η επικράτηση Κασσελάκη για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς είπε μεταξύ άλλων: «Σημαίνει μία σαφή εντολή για ανασυγκρότηση και μετασχηματισμούς σε μία δημοκρατική παράταξη, που επεκτείνεται από την αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο, που είναι συμμετοχική και ρωτάει τα μέλη της για τις αποφάσεις της».

«Πιστεύω ότι ο Στέφανος μπορεί να μας φέρει σε νικηφόρα πορεία πολύ γρήγορα» συμπλήρωσε ο κ. Παππάς, ενώ τόνισε: «Φαίνεται ότι το πάρα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα δημιούργησε μία ανάγκη για τεράστια αλλαγή. Να σας θυμίσω ότι όλοι άλλοι υποψήφιοι είχαμε θητείες υπουργικές. Ήταν πολύ εμφατική η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη».

Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ακόμη ότι «οι αλλαγές πρέπει να έχουν στοιχεία επανιδρυτικά, να μετασχηματίσουν τον τρόπο που λειτουργούμε» ως κόμμα.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Γιώργος Καζαντζής στο ΒΗΜΑ: «Είμαι υπέρμαχος του όρου έντεχνο»

Ο Γιώργος Καζαντζής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Συνθέτης του...

Τιμολόγια ρεύματος: Όσα πρέπει να ξέρετε σε 7 γραφήματα

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες έχουν εξελιχθεί τα νέα...