Εκλογές 2023: Πού και πότε θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Αύριο, Κυριακή, οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και φυσικά το εκλογικό τους δικαίωμα θα ασκήσουν και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς στις 10:30, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας στις 09:30 στο 27ο και 30ο Δημοτικό Σχολείο Κυψέλης.

Στις 09:45 ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου και ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο 152ο Εκλογικό Τμήμα Λαμίας στις 10:00.

Το 1ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Ελευθερίου-Κορδελιού θα επισκεφτεί ο Κυριάκος Βελόπουλος στις 11:30 προκειμένου να ψηφίσει, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει στις 09:30 στα Εκλογικά Τμήματα 436-439 στο Πέραμα.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών στις 12:00.

Στην θέση τους κάλπες και παραβάν

Η διανομή του εκλογικού υλικού έχει γίνει. Από νωρίς το πρωί οι υπεύθυνοι των δήμων έστησαν τα παραβάν και τις κάλπες, παρέλαβαν τους σφραγισμένους σάκους, τοιχοκόλλησαν στην είσοδο κάθε σχολείου των κωδικό του εκλογικού τμήματος.

Οι εκλογικοί σάκοι έχουν φτάσει. Είναι σφραγισμένοι και σε λίγες ώρες θα ανοιχτούν και θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Πολωνία: Ο πρωθυπουργός καλεί τον Ζελένσκι «να μην προσβάλει ξανά τους Πολωνούς»

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι προέτρεψε σήμερα τον...

Καναδάς: Στρατιωτική βοήθεια ύψους 452 εκατ. ευρώ στην Ουκρανία

Η Οτάβα θα παράσχει πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια ύψους 650...

Κασσελάκης από Μακεδονία: Σκληρή και δύσκαμπτη η φιλοσοφία της ΝΔ

Με περιοδεία σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας, ολοκλήρωσε τις...

Βρετανία: Στόχος να απαγορευτεί η πώληση τσιγάρων στην επόμενη γενιά

Ο πρωθυπουργός της ΒρετανίαςΡίσι Σούνακ εξετάζει το ενδεχόμενο να...