Εκλογές 2023: Πού και πότε θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Αύριο, Κυριακή, οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και φυσικά το εκλογικό τους δικαίωμα θα ασκήσουν και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς στις 10:30, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας στις 09:30 στο 27ο και 30ο Δημοτικό Σχολείο Κυψέλης.

Στις 09:45 ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου και ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο 152ο Εκλογικό Τμήμα Λαμίας στις 10:00.

Το 1ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Ελευθερίου-Κορδελιού θα επισκεφτεί ο Κυριάκος Βελόπουλος στις 11:30 προκειμένου να ψηφίσει, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει στις 09:30 στα Εκλογικά Τμήματα 436-439 στο Πέραμα.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών στις 12:00.

Στην θέση τους κάλπες και παραβάν

Η διανομή του εκλογικού υλικού έχει γίνει. Από νωρίς το πρωί οι υπεύθυνοι των δήμων έστησαν τα παραβάν και τις κάλπες, παρέλαβαν τους σφραγισμένους σάκους, τοιχοκόλλησαν στην είσοδο κάθε σχολείου των κωδικό του εκλογικού τμήματος.

Οι εκλογικοί σάκοι έχουν φτάσει. Είναι σφραγισμένοι και σε λίγες ώρες θα ανοιχτούν και θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Τελικά στο Μάτι δεν έφταιγε κανείς…

Στις 23 Ιουλίου ήμουν στο σπίτι μου στο Μάτι,...

OHE: Απάνθρωπη η εντολή για εκκένωση της Ράφα

Οι εντολές του Ισραήλ για μετεγκατάσταση των Παλαιστινίων από...

Γερμανία: Ο Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη στην ηγεσία του CDU με 89%

O αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη...

Τους Παξούς επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Τους Παξους επισκέφθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασελάκης συνοδευόμενος από τον...

Ράφα: Αντίστροφη μέτρηση για την επέμβαση

Κρίσιμες είναι οι ώρες στο νότιο τμήμα της Λωρίδας...