Εκλογές 2023: Οι διάσημοι της showbiz που δεν βγήκαν βουλευτές

Εκτός από τα πρωτοκλασάτα ονόματα των πολιτικών κομμάτων που δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή, έμειναν εκτός και διάσημα ονόματα της showbiz που δεν θα καθίσουν σε κάποιο έδρανο του κοινοβουλίου.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, DJs ζήτησαν την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών, αλλά τελικά δεν την πήραν.

ΝΔ

Στην Α΄Πειραιώς εκτός έμεινε η Νόνη Δούνια, όπου τελικά εκλέγονται Κώστας Κατσαφάδος, Δόμνα Μιχαηλίδου και Νικόλαος Βλαχάκος.

Στο Νότιο Τομέα είχαν θέσει υποψηφιότητα ο ηθοποιός, Σταύρος Νικολαΐδης και ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, οι οποίοι έμειναν και οι δύο εκτός.

Εκτός στη ΝΔ μένει ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης, Γιούρκας Σεϊταρίδης που είχε βάλει υποψηφιότητα στον δήμο Ιωαννιτών.

ΣΥΡΙΖΑ

Στο Νότιο Τομέα είχε δηλώσει υποψηφιότητα ο ράπερ του συγκροτήματος Ημισκούμπρια, Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, που έμεινε εκτός.

Στον Βόρειο Τομέα κατέβηκαν ο ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου και η σεναριογράφος, Άννα Χατζησοφιά, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή.

ΚΚΕ

Εκτός Βουλής, αν και βγήκε πρώτη σε ψήφους, αλλά δεν μπαίνει στη Βουλή γιατί το ποσοστό του ΚΚΕ στη συγκεκριμένη περιφέρεια είναι ιδιαίτερα χαμηλό είναι και η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη.

Με την Πλεύση Ελευθερίας ήταν υποψήφιος ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας που δεν μπαίνει στη Βουλή, όπως και για το ΜέΡΑ25 ο μουσικός, Αντώνης Ξυλούρης.

Εκτός έμεινε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος κατέβηκε με την Εθνική Δημιουργία. Εκτός και ο Παύλος Κοντογιαννίδης, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών με το Κίνημα Φτωχών.

Ο Βασίλης Παϊτέρης, που ήταν υποψήφιος με το κόμμα «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου δεν κατάφερε να βγει βουλευτής.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Οι κρίσιμοι τεχνολογικοί τομείς για την οικονομική ασφάλεια της ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε σήμερα τέσσερις κρίσιμους τεχνολογικούς τομείς...

U2 : Επιστροφή με το νέο σινγκλ «Atomic City»

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν οι U2...