Εκλογές 2023: Δεν κατεβαίνει στον β’ γύρο το ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου

Την απόφασή του να μην κατέβει στον β’ γύρο των εκλογών της 25ης Ιουνίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος ΕΑΝ, Αναστάσιος Κανελλόπουλος. Το ΕΑΝ στον πρώτο γύρο συγκέντρωσε 0,26% (15.177 ψήφους)

Σε ανακοίνωσή του στο Facebook ο κ. Κανελλόπουλος εξηγεί τους λόγους που απαγορεύουν τη συμμετοχή του κόμματος στις κάλπες της 25ης Ιουνίου και καλεί τους ψηφορόφους να ενεργήσουν κατά συνείδηση. «Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί» λέει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση

«Η αναπότρεπτη πόλωση που θα υπάρξει μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο κατακερματισμός του πατριωτικού χώρου, καθώς και οι εγγενείς δυσκολίες του Κόμματος, υπαγορεύουν τη μη συμμετοχή του ΕΑΝ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ως εκ τούτου, κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να ενεργήσει κατά συνείδηση. Διαβεβαιώνουμε όμως το Λαό ότι θα παραμείνουμε δίπλα του σε όλες τις κρίσιμες στιγμές που έπονται για την πατρίδα.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατικής και συνταγματικής τάξης, την αναστύλωση των θεσμών, την πάταξη του εγκλήματος και την επαναφορά του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, έως και την οικονομική εξύψωση και ευημερία όλων των κοινωνικών τάξεων.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Tesla: Μήνυση για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον εργαζομένων σε εργοστάσιό της

Μια αμερικανική υπηρεσία ατομικών δικαιωμάτων μήνυσε την εταρεία Tesla...