Εκλογές 2023: Δεύτερες σκέψεις Κασιδιάρη – «Διαζύγιο» με Κανελλόπουλο

Θολό παραμένει το τοπίο στον χώρο της ακροδεξιάς με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τελικά δεν προχώρησε το σχέδιο Κασιδιάρη – Κανελλόπουλου για συμπόρευση με το κόμμα «ΕΑΝ» αφού επήλθε ρήξη μεταξύ των δύο.

Όπως μεταδίδει το Mega, ο Ηλίας Κασιδιάρης προσανατολίζεται τελικά να κατεβάσει το κόμμα του «Έλληνες» στις επερχόμενες εκλογές με τον ίδιο αρχηγό και υποψήφιο, γνωρίζοντας ότι δεν θα πάρει το πράσινο φως από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Ο στόχος

Στόχος του είναι να εμφανιστεί ως δήθεν «διωκόμενος του συστήματος» και να διεκδικήσει την αντισυστημική ψήφο στις αυτοδιοικητικές εκλογές διεκδικώντας κάποιον Δήμο ή Περιφέρεια.

Σύμφωνα με τη Χριστίνα Κοραή, Ηλίας Κασιδιάρης και Αναστάσιος Κανελλόπουλος δεν ήρθαν σε τελική συμφωνία που προέβλεπε την απόσυρση του κόμματος «Έλληνες» και τη στήριξη του «ΕΑΝ» από την πλευρά Κασιδιάρη χωρίς να είναι ο ίδιος υποψήφιος, αλλά με τα δικά του στελέχη στα ψηφοδέλτια του κόμματος Κανελλόπουλου.

Την ίδια ώρα η επικοινωνία του Ηλία Κασιδιάρη και η γνωστοποίηση των θέσεων του έχει γίνει πολύ δύσκολη μέσα από τη φυλακή αφού πλέον εφαρμόζεται ο κανονισμός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Όσον αφορά τον κ. Κανελλόπουλο, είχε ήδη κάποιες επαφές με το κόμμα Εμφιετζόγλου και με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αν και ο κ. Μπογδάνος τον κατηγορεί για «προεδρίτιδα».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διακρίσεις για τη SKY express

Τον περασμένο Οκτώβριο η SKY express απογειώθηκε με τη...

Ελβετία Σιόν: Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυροβολισμούς

Πυρ κατά πολιτών άνοιξε ένας οπλοφόρος στην ελβετική πόλη...

LIVE: Τα νέα μέτρα για τα γήπεδα και την οπαδική βία

Δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, ανακοινώθηκαν τα νέα...