Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι 6 δημοσιογράφοι του debate

Οι λεπτομέρειες του debate των πολιτικών αρχηγών που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου αναμένεται να ρυθμιστούν σήμερα στη συνάντηση των δημοσιογράφων που θα συμμετέχουν.

Εντός της μέρας (4/5) αναμένεται να συναντηθούν στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Στόχος να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή της τηλεμαχίας και μεταξύ άλλων ενδέχεται να πραγματοποιηθεί κλήρωση για να καθοριστεί η σειρά των ερωτήσεων.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων συμφώνησαν ο δημοσιογράφος, κοινής αποδοχής και μέλος της ΕΣΗΕΑ που θα συντονίσει την αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, να είναι ο Γιώργος Κουβαράς.

Ο κ. Φώτης Καφαράκης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης,  ποιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι από τους έξι τηλεοπτικούς σταθμούς που θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς.

Τον Alpha θα εκροσωπήσει ο Αντώνης Σρόιτερ, τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης Στάθης, τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και το Star η Μάρα Ζαχαρέα.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα