Έγραψε ιστορία ο Άλεν στα 110μ με εμπόδια

Ο Ντέβον Αλεν, ο οποίος… κινείται με ιδιαίτερη επιτυχία, μεταξύ των δρόμων ταχύτητας και του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) -από τότε που υπέγραψε με τους Philadelphia Eagles τον Απρίλιο-, σημείωσε την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 110 μέτρα με εμπόδια, καλύπτοντας την απόσταση σε 12 δευτερόλεπτα και 84 εκατοστά.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του 27χρονου Αμερικανού, έγινε εχθές (12/6) στο Grand Prix της Νέας Υόρκης και ο Αλεν, άφησε πίσω του, τον Γκραντ Χόλογουεϊ (13.06) και τον Ντάνιελ Ρόμπερτς (13.17).

Μόλις δύο, είναι οι πρωταθλητές, που έχουν τρέξει τα 110μ με εμπόδια, ταχύτερα από τον Αλεν. Πρόκειται για τον κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ, Αριες Μέριτς (12.80) και τον Χόλογουεϊ (12.81).

«Είχα αυτήν την επίδοση στα πόδια μου στην προπόνηση τις τελευταίες έξι εβδομάδες. Απλώς έπρεπε να είναι… φρέσκα. Προπονούμαι με την ποδοσφαιρική ομάδα στην Φιλαδέλφεια και ένιωσα να διασκεδάζω με τα παιδιά. Αλλά τώρα, είμαι σε… λειτουργία πίστας για τις επόμενες δύο εβδομάδες», δήλωσε λίγο μετά τον τερματισμό του, ο Αλεν και πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό πράγμα, είναι να νιώθεις φρέσκος και να μπορείς να τρέχεις γρήγορα, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».

Στο ίδιο μίτινγκ, ο Κρις Κόλμαν έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος, τερματίζοντας στα 100 μέτρα, σε εννέα δευτερόλεπτα και 92 εκατοστά, ωστόσο, η καλύτερη επίδοση της χρονιάς, ανήκει ακόμα στον Κενυάτη, Φερνάντ Ομαγιάλα (9.85).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Χρυσοχοΐδης: «Να υλοποιηθεί το γρηγορότερο η σύμβαση 717»

«H σύμβαση 717 πρέπει να υλοποιηθεί το γρηγορότερο δυνατόν....

Μητσοτάκης: Δείπνο με τον Ράμα στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου...

ΔΕΗ: Μείωση των τιμολογίων ρεύματος τον Απρίλιο

Σε σημαντική μείωση των τιμολογίων ρεύματος για τον Απρίλιο...

BBC: Ζητάει από τους εργαζομένους του να διαγράψουν το TikTok

Το BBC συνέστησε στο προσωπικό του να διαγράψει το...

Οικονόμου: «Χυδαία προπαγάνδα πάνω στον ανθρώπινο πόνο από τον Τσίπρα»

Στο Mega μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφέρομενος...