Δυναμική είσοδος της Linguaphone στη νέα εποχή ξενόγλωσσης εκπαίδευσης

Η εταιρία Victory Entertainment SA, πρωτοπόρος στην παραγωγή και διαχείριση οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα, εξαγόρασε τον Απρίλιο 2021 τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη διάθεση των προϊόντων και υπηρεσιών Linguaphone στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Victory Entertainment SA, κ. Κώστας Σάκκαρης, δήλωσε ότι η στρατηγική αυτή επένδυση έχει στόχο την ανάπτυξη και διάθεση νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών για την εκμάθηση ξένων γλωσσών στην Ελλάδα μέσω της Linguaphone, της πρωτοπόρου εταιρείας στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, η οποία υποστηρίζει 22 διαφορετικές γλώσσες.

Η εταιρία εισέρχεται πλέον δυναμικά στο χώρο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και κατάρτισης, μέσω νέων αναβαθμισμένων υπηρεσιών e-learning, και φιλοδοξεί να δημιουργήσει νέα πρότυπα για την ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων και την εξασφάλιση των επαγγελματικών εφοδίων που είναι απαραίτητα για την ένταξη και παραμονή των ιδιωτών και επαγγελματιών στην αγορά εργασίας.

Δυνατότητα πιστοποίησης

Επιπλέον, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, η Linguaphone θα διαθέτει τα ξενόγλωσσα προγράμματά της με δυνατότητα πιστοποίησης, για όσους χρειάζονται πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Από το 1901…

Η δραστηριότητα του εκπαιδευτικού οργανισμού Linguaphone ξεκίνησε στην Αγγλία το 1901, ενώ στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1934 ως franchisee της αγγλικής εταιρίας Linguaphone Group LTD.

Με πολυετή εμπειρία και τα πλέον εξειδικευμένα συστήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών στον κόσμο, και κύρια ειδίκευση στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση (distance-learning), η εταιρεία επιδιώκει την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και επιπέδου, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες της νέας εποχής της παγκοσμιοποίησης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Γάζα: Κρίσιμες διαπραγματεύσεις – Στο Κάιρο η αντιπροσωπεία της Χαμάς

Μία αντιπροσωπεία της Χαμάς έφτασε σήμερα στο Κάιρο για...

Basket League – Παναθηναϊκός : Περίπατος με Κολοσσό Ρόδου 96-73

Την 18η νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Παναθηναϊκός,...

Αλέκος Αλαβάνος: «Επιβάτες στο σαλόνι της πρώτης θέσης Τσίπρας, Κασσελάκης»

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος μιλάει στο...

Γιατί η Ακροδεξιά οδεύει προς θρίαμβο – Η περίπτωση Βελόπουλου

Την κανονικοποίηση της άκρας Δεξιάς στην Ευρώπη, με την...

Airbnb: Ποια η χώρα με τις φθηνότερες χρεώσεις – Πού βρίσκεται η Ελλάδα

Ψηλά στις προτιμήσεις των ξένων ταξιδιωτών που επισκέπτονται την...