Χρηστίδης για Προανακριτική: Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο

«Θέλουμε το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή για το Νίκο Παππά με αφορμή την κατάθεση Καλογρίτσα.

Επί 4,5 χρόνια έπαιξε με τους θεσμούς

Ο κ. Χρηστίδης τονίζει ότι μέχρι στιγμής από τις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής προκύπτουν τρία πράγματα. «Η επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ για να φτιάξει το SYRIZACHANNEL, η τριμερής σύμπραξη Αράβων – Καλογρίτσα – ΣΥΡΙΖΑ  και η συμφωνία για το δήθεν έργο φαίνεται ότι ήταν εικονική».

«Δεν υπάρχει κανένας που να μην  θέλει να χυθεί άπλετο φως σε μια συζήτηση  η οποία αφορά πολιτικούς και ενδεχομένως ροή χρήματος» ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στην ΕΡΤ1 και πρόσθεσε:

«Για εμάς πάγια θέση πάντοτε ήταν όλα στο φώς, ακόμα και όταν αφορούσε δικά μας πολιτικά στελέχη. Ψηφίζαμε υπέρ κάθε επιτροπής η οποία είτε προανακριτική είτε εξεταστική διερευνούσε ύποπτες υποθέσεις».

Με βάση τα όσα εκτυλίσσονται στην προανακριτική επιτροπή για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες επισημαίνει ότι «αυτές οι αντιλήψεις δείχνουν,  εκτός όλων των υπολοίπων, το τι πρέσβευε και υποστήριζε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της προηγούμενης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,  το οποίο για 4,5 χρόνια έπαιξε με τους θεσμούς».

Καθεστωστική αντίληψη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για «το μεγαλύτερο στίγμα της παραπάνω κυβέρνησης, το οποίο την ακολουθεί» και προσθέτει:

«Οι σκοτεινοί μέθοδοί της, η καθεστωτικής της αντίληψή ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά που την προσδιόριζαν και έρχεται να προστεθεί και σε μια σειρά καταγγελιών που έχουν κάνει πρώην  κυβερνητικά στελέχη όπως ο κ. Κοντονής, πρώην υπουργός και πολλά άλλα ακόμα που έρχονται στο φώς, για τη διαχείριση που έκαναν οι κυβερνητικοί παράγοντες εκείνης της εποχής».

«Η θέση μας είναι πεντακάθαρη. Θέλουμε να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο» υπογραμμίζει ο κ. Χρηστίδης και καταλήγει λέγοντας ότι «όλα τα στοιχεία να έρθουν στο φως της δημοσιότητας, και σε αυτή την κατεύθυνση θα ασκήσουμε μέσα στη Βουλή, όλα τα δικαιώματα που μας δίνει το Σύνταγμα για να μάθει και ο Ελληνικός λαός,  τι ακριβώς συνέβη και το κατά πόσο υπήρχε ροή χρήματος, που διοχετεύθηκε , από ποιους και τί είδους «χρήμα» ήταν αυτό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα