Χόλιγουντ το κέντρο της Αθήνας – Γυρίσματα πασίγνωστης σειράς

Σε Χουλιγουντιανό στούντιο έχει μετατραπεί από το πρωί το κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της αμερικάνικης σειράς «Jack Ryan».

Ο Τζον Κρασίνσκι, που υποδύεται τον διάσημο πράκτορα ήρθε στην Αθήνα για να γυρίσει μερικά επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς που έχει εντυπωσιάσει το κοινό παγκοσμίως από το 2018 που έκανε πρεμιέρα.

Ο πρώην Αμερικανός πεζοναύτης πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε σειρά επεισοδίων, σε ένα θρίλερ δράσης που επικεντρώνεται σε εκείνον ως ανερχόμενο αναλυτή της CIA.

Στην τρίτη σεζόν, ο πρωταγωνιστής κατηγορείται για εμπλοκή σε μια συνωμοσία, ενώ καταζητείται από την CIA και μια παγκόσμια ομάδα απατεώνων, αναγκάζεται να διαφύγει και να κρυφτεί, διασχίζοντας την Ευρώπη – μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα – για ν’ αποτρέψει μια τεράστια παγκόσμια διαμάχη.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων το πρωί της Κυριακής παρέμειναν κλειστοί δρόμοι γύρω από το Μοναστηράκι και κυρίως οι κάθετοι σε όλο το μήκος της Αθηνάς.















Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Τσίπρας: «Χαμένες μάχες είναι μόνο οι μάχες που δεν δίνονται»

«Αλλάζουμε, δυναμώνουμε και προχωράμε», ήταν το μήνυμα του Αλέξη...

ΑΑΔΕ: Από αύριο 1η Ιουνίου τα νέα πιστοποιητικά ΕΝΦΙΑ

Μέσα από την ψηφιακή πύλη myAADE (myAADE.gov.gr), στο σύστημα...

Στην Ελλάδα η Ιβάνκα Τραμπ – Τα μέρη που επισκέφτηκε

Η 41χρονη Ιβάνκα, κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ...

Live: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Νίκαια

Ανδρουλάκης για Πάγκαλο: «Άφησε ανεξίτηλα ίχνη με τους...

Αποκαλυπτικό πόρισμα από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Ενδείξεις για την τέλεση σοβαρών αξιοποίνων πράξεων, όπως αυτή...