Χατζηδάκης: «Ακόμα χειρότερη η νέα ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ»

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε στο Twitter τη δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Τεμπονέρα, με την οποία επιτέθηκε σε διάταξη για τους ελεύθερους επαγγελματίες, την οποία ωστόσο είχε υπερψηφίσει το κόμμα του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο τέως υπουργός Εργασίας κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι η «νέα ομάδα» του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ακόμη χειρότερη καθώς ο κ. Τεμπονέρας «επιτέθηκε σε ευνοϊκή διάταξη για την ασφαλιστική ικανότητα των ελευθέρων επαγγελματιών, που έχει υπερψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ!» για να σχολιάσει: «Από την τρικυμία στο vertigo!»

Δείτε την ανάρτηση Χατζηδάκη:

«Ακόμη χειρότερη αποδεικνύεται η «νέα ομάδα» του #ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον κ. Φαραντούρη που είπε ότι η επιδότηση για τα τιμολόγια του ρεύματος ήταν «λάθος προτεραιότητα», ο κ. Τεμπονέρας επιτέθηκε σε ευνοϊκή διάταξη για την ασφαλιστική ικανότητα των ελευθέρων επαγγελματιών, που έχει υπερψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ! Από την τρικυμία στο vertigo!» έγραψε στο twitter ο κ. Χατζηδάκης.

«Δεύτερος Κατρούγκαλος ο Φαραντούρης»

Νωρίτερα ο κ. Χατζηδάκης είχε χαρακτηρίσει «δεύτερο Κατρούγκαλο» τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά Νικόλα Φαραντούρη, καθώς σε πάνελ της ΕΡΤ «χαρακτήρισε τα επιδόματα στην ενέργεια για τα τιμολόγια του ρεύματος «λάθος προτεραιότητα». Δηλαδή μας είπε, με άλλα λόγια, ότι κακώς τα δώσαμε».

Δείτε τι έγραψε στο Twitter o Κωστής Χατζηδάκης
«Κατρούγκαλος Noύμερο 2 μάς προέκυψε χθες! Ο κ. Φαραντούρης. Χαρακτήρισε τα επιδόματα στην ενέργεια για τα τιμολόγια του ρεύματος «λάθος προτεραιότητα». Δηλαδή μας είπε, με άλλα λόγια, ότι κακώς τα δώσαμε. Και ότι δηλαδή θα ήταν καλύτερο να αφήσουμε απροστάτευτους τους ευάλωτους συμπολίτες μας πχ στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω, στη Νέα Ιωνία, κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης!».

Στο tweet ο Κωστής Χατζηδάκης δημοσιεύει και βίντεο με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Ελβετία Σιόν: Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυροβολισμούς

Πυρ κατά πολιτών άνοιξε ένας οπλοφόρος στην ελβετική πόλη...

LIVE: Τα νέα μέτρα για τα γήπεδα και την οπαδική βία

Δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, ανακοινώθηκαν τα νέα...

ΚΚΕ: Η μεγάλη ρεβάνς του Περισσού

Στην πολιτική δεν υπάρχουν βεβαιότητες. Η δυναμική της πραγματικότητας...