Champions League πόλο – Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ευρώπη με δύσκολη αποστολή

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούν τη Ραντνίτσκι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Champions League (17:30).

Οι Πειραιώτες αποχαιρέτησαν το 2021 με ήττα από την Μπρέσια και θέλουν να αφήσουν πίσω τους το εν λόγω παιχνίδι και να κάνουν ποδαρικό με νίκη στο 2022, προκειμένου να παραμείνουν στον ένα βαθμό διαφορά από τους Ιταλούς, σε περίπτωση που κερδίσουν και εκείνοι με τη σειρά τους τη Γιάντραν.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Θοδωρής Βλάχος, χαρακτήρισε τη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας του επικίνδυνη, ενώ τόνισε πως οι Πειραιώτες πρέπει να επιβάλουν το ρυθμό τους.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στον όμιλο μας στο Champions League. Πάντα το πρώτο παιχνίδι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι επικίνδυνο για όλες τις ομάδες και η Ραντνίτσκι έρχεται με αυτοπεποίθηση και με ανεβασμένη την ψυχολογία της, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας απέναντι στη Νόβι Μπέογκραντ.

Και αυτός, λοιπόν, είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να επιβάλουμε το ρυθμό μας σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, μια στροφή πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος του ομίλου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Βλάχος.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

17:00 Ντιναμό Τιφλίδας – Φερεντσβάρος

17:30 Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι

21:15 Μπαρτσελονέτα -Νόβι Μπέογκραντ

21:30 Μπρέσια – Γιάντραν

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μπρέσια 14

Ολυμπιακός 13

Φερεντσβάρος 10

Μπαρτσελονέτα 10

Νόβι Μπέογκραντ 10

Γιάντραν 6

Ραντνίτσι 4

Ντιναμό Τιφλίδας 0

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Ελλάδα U21 – Λευκορωσία U21 1-1: Γκέλα με το καλημέρα για την Ελπίδων

Ισόπαλη 1-1 με τη Λευκορωσία αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα...

Εκλογές 2023: Το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Με τίτλο: «Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά. Για μια Ελλάδα πιο...

Γαλλία: Σε αναστολή ο συντονιστής των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Ζιαντ Κουρί, εθνικός συντονιστής των Ολυμπιακών Αγώνων του...