Άρης: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Χερμάν Μπούργος ανακοίνωσε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης την αποστολή, ενόψει του αυριανού (6/3) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σ΄ αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Μπερτόλιο, ο τιμωρημένος Σούντγκρεν, καθώς και ο Γκαρσία που ταξίδεψε στην Αργεντινή, καθώς ο πατέρας του «έφυγε» από τη ζωή. Νέα πρόσωπα οι Μάνος και Εμπακατά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (06/03), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten (τελευταία της κανονικής διάρκειας) της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Ndiaye, Matilla, Benalouane, Ganea, Luis Palma, Lumor Agbenyenu, Hajrovic, Doukoure, M’Bakata, Cristian Lopez, Μάνος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη του δράστη

Ο Γιάννης Οικονόμου με ανάρτησή του στο Χ, συνεχάρη...

Επιδόματα, δώρα και συντάξεις: Πότε καταβάλλονται

Μήνας πληρωμών είναι ο Δεκέμβρης για επιδόματα, δώρα και...

Μητσοτάκης: Θα νικήσουμε στη μάχη κατά της οπαδικής βίας

Την οργή του για τα οπαδικά επεισόδια στου Ρέντη...

Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2023: «Ανατομία μιας πτώσης» με 5 βραβεία

Με πέντε συνολικά βραβεία, τα καλύτερης Ευρωπαϊκής ταινίας, καλύτερης...

Εσεκίμπο: Η άλλη λωρίδα που απειλεί την ειρήνη

Από πού πάνε για το Εσεκίμπο; Ή αλλιώς από...