ΑΕΚ : Κοιτάζει για στόπερ και αριστερό μπακ στη Γαλλία

Η ΑΕΚ συνεχίζει το «σαφάρι» για τη νέα σεζόν και προχωράει τον σχεδιασμό της, κοιτάζοντας την αγορά για να βρει τόσο έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά και έναν αριστερό μπακ.

Η απόφαση για ενίσχυση στις δυο συγκεκριμένες θέσεις είναι ειλημμένη, αφού τη φετινή σεζόν η Ένωση «πονάει» στην αμυντική της γραμμή για αυτό και ο Παναγιώτης Κονέ, με τους Ταυλαρίδη και Παπαδημητρίου προχωράνε το ψάξιμο για την καλύτερη δυνατή λύση.

Όπως αναφέρει η Livesport, οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν βγει ήδη στην αγορά και «τσεκάρουν» περιπτώσεις από την Γαλλία, χωρίς όμως προς το παρόν να πηγαίνουν σε βιαστικές αποφάσεις, αφού υπάρχει άπλετος χρόνος, ενώ φυσικά προέχουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Κουτσούμπας: Προκαλούν Νέα Δημοκρατία – ΣΥΡΙΖΑ – ΠαΣοΚ μιλώντας για φόρους

Την αντιπαράθεση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και...

Με κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ακυρώνεται η επίσκεψη στο Άγιο Όρος

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε...

Ανδρουλάκης: Φορολογική δικαιοσύνη και δίκαιη ανάπτυξη για όλους τους Έλληνες

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης περιοδεύει στη...

Ζελένσκι: Κατηγορεί τον δήμαρχο του Κιέβου για αμέλεια μετά τον θάνατο αμάχων

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κατηγόρησε τον δήμαρχο...