Αδήλωτα τετραγωνικά : Σε 24 δόσεις η εξόφληση

κτακτη ρύθμιση των οφειλών για όσους χρωστούν στους δήμους σε έως 120 δόσεις με «κούρεμα» προσαυξήσεων και προστίμων έως 100%, εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις με ελάχιστη δόση 10 ευρώ των χρεώσεων που προκύπτουν μετά τη δήλωση των «ξεχασμένων» τετραγωνικών στους δήμους και διαγραφή προστίμων που έχουν επιβληθεί σε χιλιάδες επαγγελματίες για εκπρόθεσμη υποβολή συγκεντρωτικών καταστάσεων του 2014 προβλέπει μεταξύ άλλων το πολυνομοσχέδιο – σκούπα του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Επίσης προβλέπει απαλλαγή από το πρόστιμο για διόρθωση στοιχείων ακινήτων στο Ε9, μείωση της φορολογίας για τα κέρδη από τυχερά παιχνίδια αλλά και επιστράτευση συνταξιούχων του ΕΦΚΑ για την απονομή των εκκρεμών συντάξεων.

Η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 20 ευρώ για τα φυσικά πρόσωπα και 50 ευρώ για τις επιχειρήσεις. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν από την 1η Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ που κυκλοφορούν

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Οι πολίτες ψήφισαν Mega την Κυριακή των εκλογών

Στον εκλογικό μαραθώνιο της περασμένης Κυριακής το Mega ήταν...

«Η Αριστερά πρέπει να ξαναβρεί τη γοητεία της»

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής επιφύλαξε πολλαπλές εκπλήξεις: σαρωτική...

Το ζοφώδες και ασέληνο μέλλον της Τουρκίας

Το αποτέλεσμα των επικείμενων επαναληπτικών εκλογών στην Τουρκία θα...

«Τα ποσοστά Ερντογάν ήταν αποτέλεσμα νοθείας»

Gen Z: Γιατί δυσκολεύει τους εργοδότες Η Gen...

Τα μικρά βήματα γιατη μεγάλη επιστροφή

Gen Z: Γιατί δυσκολεύει τους εργοδότες Η Gen...