ΑΔΑΕ: Δεν κλήθηκε τελικά να καταθέσει για τις υποκλοπές ο διοικητής της ΕΥΠ

Δεν κάλεσε τελικά για κατάθεση τον διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη, ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Χρήστος Ράμμος, παρά τις πληροφορίες που ήθελαν να τον καλεί να καταθέσει για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κύριος Ράμμος αφαίρεσε από την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Ανεξάρτητης Αρχής, την οποία είχε συγκαλέσει για σήμερα το επίμαχο θέμα, με βάση το οποίο προβλεπόταν κλήση προς τον διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη, προκειμένου να παρέχει εξηγήσεις προς την Αρχή σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η πρωτοβουλία του επικεφαλής της ΑΔΑΕ προκάλεσε ενόχληση και σε μέλη της ίδιας της Ανεξάρτητης Αρχής που προσανατολιζόταν στο να απέχουν τελικά από τη σημερινή συνεδρίαση, προκειμένου να μην νομιμοποιήσουν την επιχειρούμενη παρέμβαση στο προεκλογικό σκηνικό. Κλίμα, το οποίο εξηγεί, εν πολλοίς, το επείγον μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλε ο κ. Ράμμος προς τα μέλη της Ολομέλειας της Αρχής, με το οποίο τους γνωστοποιούσε τον νέο προγραμματισμό των θεμάτων της σημερινής ημερήσιας διάταξης της Ολομέλειας, από τον οποίο είχε αφαιρεθεί πλέον το θέμα της ΕΥΠ.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Ανδρουλάκης για φορολογικό νομοσχέδιο: «Κλείνετε το μάτι στη φοροδιαφυγή και την φοροαποφυγή»

Αναχρονιστικό και αναποτελεσματικό χαρακτήρισε το φορολογικό νομοσχέδιο ο πρόεδρος...

Φάμελλος: «Λιγότερα για μια βίλα στη Μύκονο παρά για παλιά μονοκατοικία στη Θράκη»

«Το φορολογικό νομοσχέδιο όχι μόνο δεν καταπολεμά, αλλά αντίθετα...

Μητσοτάκης: Όχι «χέρι με χέρι» η αγοραπωλησία ακινήτων

Το φορολογικό νομοσχέδιο που θα τεθεί προς ψήφιση την...

Μπόρις Τζόνσον: Συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων της πανδημίας

Συγγνώμη ζήτησε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον...